ΑΕΚ: Ψάχνει την τρίτη νίκη στο Στρασβούργο

Η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να αφήσει στην άκρη τα προβλήματα απουσιών και να πάρει τη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Στρασμπούρ (21:30).

Η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να αφήσει στην άκρη τα προβλήματα απουσιών και να πάρει τη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Στρασμπούρ (21:30). Οι “κιτρινόμαυροι” ταξίδεψαν στη Γαλλία, χωρίς τους Σλότερ, Μορέιρα και Γόντικα. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου πήρε στην αποστολή τους Γκίγκα και Μόουζες, οι οποίοι όμως δεν είναι απολύτως έτοιμοι. Η Ένωση μετράει ήδη δυο νίκες στη φάση των “16” του Basketball Champions League και σε περίπτωση νίκης θα κάνει το σημαντικό βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά. Από την άλλη πλευρά, η γαλλική ομάδα θα έχει στη σύνθεσή της τον Μπόνζι Κόλσον και θέλει μόνο τη νίκη, καθώς μετράει ήδη τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Νίζνι θα αντιμετωπίσει την Τουρκ Τέλεκομ, με την ΑΕΚ να έχει στραμμένη και σε αυτή την αναμέτρηση την προσοχή της. Η Ένωση θα αντιμετωπίσει τη ρωσική ομάδα την ερχόμενη Πέμπτη (18:00), στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής, καθώς το ματς είχε αναβληθεί λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.