Ζούρος: «Κατανοώ την απογοήτευση, θέλουμε την στήριξη του κόσμου με Μούρθια»

Ύστερα από δύο αρνητικά αποτελέσματα στο Basketball Champions League, η νίκη της ΑΕΚ κόντρα στη Μούρθια είναι μονόδρομος ο Ηλίας Ζούρος αναφέρθηκε στο ευρωπαϊκό παιχνίδι, αλλά και την απογοήτευση του κόσμου.

Μονόδρομος η νίκη της ΑΕΚ κόντρα στη Μούρθια την Τρίτη (06/02, 19:30) για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των «16» του Basketball Champions League. O Ηλίας Ζούρος αναφέρθηκε στο ευρωπαϊκό παιχνίδι της «Ένωσης», αλλά και για την απογοήτευση του κόσμου ύστερα από τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.

«Χωρίς αμφιβολία, η αντίπαλός μας είναι μία πολύ καλή ομάδα, σε άμυνα και επίθεση, παίζει με αυτοματισμούς, δείχνει εξαιρετική εικόνα τόσο στο BCL, όσο και στην ACB. Επίσης, έχει έναν προπονητή (σ.σ. Σίτο Αλόνσο), που συμπληρώνει τέσσερα χρόνια στη Μούρθια και έχει δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Σε κάθε περίπτωση, η νίκη είναι μονόδρομος για μας στην Ευρώπη και αυτήν θα διεκδικήσουμε με κάθε τρόπο. Κατανοώ την απογοήτευση του κόσμου, αλλά θέλουμε αύριο, όσοι οπαδοί μας, εκ των κατόχων Διαρκείας, θα είναι παρόντες, να μας στηρίξουν με τη φωνή και την ψυχή τους», είπε ο Έλληνας προπονητής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.