Σοκ στην ΑΕΚ, ρήξη αχιλλείου τένοντα ο Στρέλνιεκς!

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ, επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για τον τραυματισμό του Γιάνις Στρέλνιεκς, ο οποίος έχει υποστεί ρήξη αχιλλείου τένοντας και θα μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες.

Η ΑΕΚ πήρε την πρόκριση στο κλειστό των Άνω Λιοσιών επί της Γαλατασαράι, αλλά στο επιτελείο υπήρξε ανησυχία για τους τραυματισμούς τόσο του Γιάνις Στρέλνιεκς, όσο και για τον Κένι Ουίλιαμς.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των ανθρώπων της «Ένωσης» για τον τραυματισμό του Λετονού επιβεβαιώθηκαν. Ο Στρέλνιεκς υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και τα αποτελέσματα φανέρωσαν ρήξη αχιλλείου.

Ο μπασκεμπολίστας θα χάσει όλη την υπόλοιπη σεζόν, αλλά και το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο. Τεράστιο πλήγμα για την ΑΕΚ η απουσία του έμπειρου παίκτη, ο οποίος θα μείνει πολλούς μήνες εκτός καθώς η αποθεραπεία από ένα τέτοιο τραυματισμό είναι πολύ δύσκολη.

Αντίθετα ο Ουίλιαμς έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον ορθό μηριαίο μυ του αριστερού του ποδιού. Ο Αμερικάνος γκαρντ θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας και η κατάσταση του θα εκτιμηθεί εκ νέου μέσα στις επόμενες μέρες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.