Σερμαντίνι σε Παπανικολάου: “Ευχαριστώ πολύ Κώστα, μας έφερες τύχη”

Ο εκ των πρωταγωνιστών της Τενερίφης στην πρόκριση στον τελικό, Γκιόργκι Σερμαντίνι, ευχαρίστησε τον Κώστα Σλούκα που νωρίτερα του είχε στείλει ευχές για καλή επιτυχία.

Ο Γκιόργκι Σερμαντίνι ήταν ένα από τα βασικά γρανάζια στη νίκη της Τενερίφης επί της Χολόν και στις δηλώσεις τους μετά το ματς, τόσο οι Γκάι Γκούντες, όσο και οι παίκτες της Χολόν του έπλεξαν το εγκώμιο. Ο Γκιόργκι Σερμαντίνι έχει κατακτήσει δύο φορές την Ευρωλίγκα, μία με τον Παναθηναϊκό και μία με τον Ολυμπιακό, αλλά ποτέ στην καριέρα τους δεν έχει πανηγυρίσει το Τσάμπιονς Λιγκ, έστω κι αν οι ευκαιρίες του παρουσιάστηκαν.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο γεωργιανό Σέντερ, ευχαρίστησε τον Κώστα Παπανικολάου για το απρόσμενο δώρο που του έκανε με τις ευχές που έστειλα και τόνισε: “Ειλικρινά ευχαριστώ πολύ τον Κώστα για τις ευχές που μου έστειλε πριν το ματς. Ήταν κάτι πολύ σημαντικό για εμένα και τον ευχαριστώ ξανά. Ο Κώστας είναι ένα φανταστικό παιδί, εξαιρετικός παίκτης και φυσικά δε θα μπορούσα παρά να του ευχηθώ κάθε επιτυχία στο Φάιναλ Φορ του Βελιγραδίου, Ελπίζω ο Ολυμπιακός να κατακτήσει το τρόπαιο. Προσωπικά, έγινα ένας καλύτερος παίκτης μετά τη θητεία μου και στον Ολυμπιακό και οφείλω πολλά. Μπορεί να έχω πάρει την Ευρωλίγκα με τον Παναθηναϊκός και το Ολυμπιακό, αλλά μου λείπει το Τσάμπιονς Λιγκ και θέλω οπωσδήποτε να το κατακτήσω με την Τενερίφη”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.