BCL: Ιωνικός και Μαργαρίτης στέλνουν τις ευχές τους στον Αντάμ Σμιθ (vid)

Παλιοί συμπαικτες του Άνταμ Σμιθ από τον Ιωνικό και τον ΠΑΟΚ στέλνουν ευχές για καλή επιτυχία στο F4 του Basketball Champions League στο οποίο θα αγωνιστεί με τη φανέλα της Χαποέλ Χολόν.

To πέρασμά του από την Ελλάδα ήταν πολύ …έντονο. Με τον ΠΑΟΚ διέγραψε μία εξαιρετική προσωπική σεζόν όσο αγωνίστηκε, ενώ στον Ιωνικό ήταν βασικό γρανάζι στην πολύ καλή πορεία που διέγραψε η ομάδα της Νίκαιας στο περσινό πρωτάθλημα με την κατάληψη της 8ης θέσης παρότι νεοφώτιστη. Είχε 16 πόντους μέσο όρο σε 14 ματς, όσους ακριβώς σημείωνε και στη θητεία του με τον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2019-20 (18 ματς).

Μετά τον Ιωνικό και τον ΠΑΟΚ πέρασε από την Ζιέλονα Γκόρα και την Ντενιζλί μέχρι να καταλήξει στην Χάποελ Χολόν, την οποία οδήγησε με 13.3 πόντους σε 12 ματς, στο Φάιναλ Φορ του Μπιλμπάο.

Το πέρασμα του από την Ελλάδα άφησε φίλους που του εύχονται από καρδιάς καλή επιτυχία στην πρόκληση του BCL όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Ο Άγγελος Τσίκληρας, ο Μουχαϊμίν Μουσταφά, ο Γιώργος Χατζηκυριάκος από τον Ιωνικό και ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, με τον οποιο ο Σμιθ ήταν συμπαίκτες στον ΠΑΟΚ, στέλνουν τις ευχές τους στον Αμερικανό για το επερχόμενο Φάιναλ Φορ…

Στο Μπιλμπάο, όπου βρίσκεται ήδη ο Αντάμ Σμιθ είχε την ευκαιρία να δει τις ευχές σε μία ειδική προβολή και η αντίδραση του ήταν… “Μπορείτε να μου στείλετε αυτό το βίντεο σας παρακαλώ;”.

H συγκίνηση του Ανταμ Σμιθ

Ήταν εμφανώς ενθουσιασμένος και είπε: “Αυτό το βίντεο μου φέρνει στο μυαλό πάρα πολύ ωραίες αναμνήσεις. Τόσο στον ΠΑΟΚ όσο και στον Ιωνικό πέρασα εξαιρετικά, ήταν δύο σπουδαία χρόνια και είχα την ευλογία να παίξω με σπουδαίους συμπαίκτες. Αυτοί οι δύο σταθμοί έπαιξαν καταλυτικό ρόλο ώστε να βρίσκομαι σήμερα εδώ, με την Χάποελ. Ήταν πολύ σημαντικοί σταθμοί για εμένα”.

Μετά ο Αντάμ Σμιθ, αφιέρωσε μία κουβέντα για τον καθένα ξεχωριστά: “Για τον κόουτς Τσίκληρα εύχομαι τα καλύτερα. Θέλω να του πω συγχαρητήρια, γιατί παρακολουθώ τι κάνει, ξέρω ότι έχει αναλάβει τον Ιωνικό ως head coach και τα πάει περίφημα. Θέλω να του πω ότι μου λείπει πολύ. Μου λείπουν οι συζητήσεις που είχαμε, οι αναλύσεις που κάναμε, η θετική προσέγγιση που είχε σε όλα τα πράγματα. Ήταν ιδιαίτερη η σχέση μας. Μοιράζαμε τα όνειρα μας και τώρα, λίγο καιρό μετά κάποια από αυτά που συζητούσαμε έγιναν πραγματικότητα”.

Για τον Μουσταφά και τον Χατζηκυριάκο είπε: “Συνεχίστε να δουλεύετε, σας αγαπώ και πιστεύω από το πέρασμά μου να σας βοήθησα ώστε να γίνετε σε κάτι καλύτεροι, να σας έμαθα κι εγώ κάτι. Μου λείπετε”.

Όσο για τον πρώην αρχηγό του ΠΑΟΚ, Βαγγέλη Μαργαρίτη… “Τι να πω για αυτόν τον τύπο; Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και παίκτης. Θέλω να του πω να συνεχίσει… Δεν ξέρω πότε θα σταματήσει, αλλά μου αρέσει να μαθαίνω ότι συνεχίζει να παίζει. Είναι όνειρο μου να χτίσω μία καριέρα όπως τη δική του και να παίξω μέχρι τότε που παίζει κι αυτός”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.