Μάλαγα – Μανρέσα 89-91: Πήρε το θρίλερ και προκρίθηκε

Με ένα καλάθι του Τόμασον στο τελευταίο δευτερόλεπτο οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρόκριση στο Final 4 του Basketball Champions League.

H Μάλαγα υποδέχτηκε την Μανρέσα στον δεύτερο αγώνα της ισπανικής μονομαχίας στο πλαίσιο των προημιτελικών του Basketball Champions League με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνεθ να επικρατεί για δεύτερη φορά με σκορ 91-89 και να παίρνει την πρόκριση για το Final 4 που θα γίνει στο Μπιλμπάο.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον προβάδισμα στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και μάλιστα κατάφεραν να χτίσουν και μια διψήφια διαφορά στο δεύτερο δεκάλεπτο την οποία όμως δεν διατήρησαν με την Ουνικάχα να βελτιώνει σταδιακά την εικόνα της και να κλείνει την απόσταση που είχε δημιουργηθεί.

Η ομάδα του Ίμπο Ναβάρο προσπάθησε και αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο, πλησίασε αλλά και προηγήθηκε κιόλας με το φινάλε του αγώνα να γίνεται θρίλερ και τελικά η πρόκριση να πηγαίνει στην Μανρέσα με ένα σου του Τόμασον κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο.

Κορυφαίος για τους νικητές ο Μονεκε που σημείωσε 24 πόντους ενώ άλλους 17 πρόσθεσε ο Φρανσίσκο και 14 ο Τόμασον, στην άλλη πλευρά 21 πόντους είχε ο Μπαρέιρο.

Τα δεκάλεπτα: 23-22, 19-28, 23-19, 24-22.

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.