Λυκογιάννης: «Δεν είμαστε όπως ήμασταν πριν τον κορωνοϊό, θα αργήσουμε να βρούμε πατήματα»

Ο ΠΑΟΚ έχασε από την Ιγκοκέα και παράλληλα απώλεσε μία μεγάλη ευκαιρία να πάρει το πολυπόθητο πλεονέκτημα έδρας για το τουρνουά play in του Basketball Champions League. Ο Άρης Λυκογιάννης φάνηκε προβληματισμένος στις δηλώσεις του αλλά και πλήρως συνειδητοποιημένος ότι η ομάδα του δεν ήταν έτοιμη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άρης Λυκογιάννης μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από την Ιγκοκέα:

«Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε πάνω από 20’ επιθετικά και αυτό ήταν ξεκάθαρο. Ήμασταν εκτός προπονήσεων για 14 μέρες, κάναμε μόλις τρεις προπονήσεις όλοι μαζί. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε τις αναπνοές και τη φυσική δυνατότητα για να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί σε όλο το ματς.

Αν είχαμε όλο το ρόστερ μαζί μας, η εικόνα μας θα ήταν γενικά διαφορετική. Από το ξεκίνημα της σεζόν παίζουμε χωρίς βασικούς παίκτες και φαίνεται πως έτσι θα συνεχίσουμε. Δεν μπορούμε να αποφύγουμε όμως την πραγματικότητα. Η ομάδα είναι εκτός ρυθμού . Θα αργήσουμε αρκετά να βρούμε τα πατήματά μας. Τα σερί παιχνίδια θα βοηθήσουν αν… κερδίσουμε. Το κακό είναι πως έχουμε σερί υποχρεώσεις και είναι ξεκάθαρο πως δε θα είμαστε όπως ήμασταν πριν τον κορωνοϊό».

Για το Στρασβούργο: «Είναι πολύ ποιοτική ομάδα, είναι δεύτερη στη Γαλλία, έχει το πλεονέκτημα της έδρας και θα δώσουμε τη μάχη μας για να πάμε στους 16».

Για το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Ντεμέτρις Ρίβερς: «Μπορεί να παίξει στο 3 και στο 4, έχει καλά αθλητικά προσόντα και σουτ, θα μπει στο ρόστερ άμεσα. Πρέπει να τον ενσωματώσουμε. Το καλό είναι πως έχει αγωνιστικό ρυθμό και περιμένουμε μία έξτρα λύση και να μας βοηθήσει».

Για τον Μάλκολμ Γκρίφιν: «Δεν είναι αισιόδοξα τα πράματα για την επάνοδό του κυρίως γιατί δεν είναι καθαρή η εικόνα του. Είναι σχεδόν 40 μέρες εκτός, θα κάνουμε κάποιες εξετάσεις και θα δούμε. Το οστικό οίδημα είναι τραυματισμός που δε χωρούν προβλέψεις».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.