Κλουζ: Πίστευε στην πρόκριση ο Σαλβάσαν

Ο Μχάι Σαλβάσαν δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την πρόκριση της Κλουζ επί του Περιστερίου για το Basketball Champions League.

Ο τεχνικός της ρουμανικής ομάδας δήλωσε πως ελάχιστοι ήταν αυτοί που πίστευαν στην πρόκριση της ομάδας του, όμως ο ίδιος ήταν σίγουρος, πως οι παίκτες του μπορούσαν να τα καταφέρουν.

Ο Σαλβάσαν δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: “Ήταν μια μεγάλη νίκη για μας, ήμασταν πάρα πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και θέλαμε να νικήσουμε πολύ. Νομίζω ότι ήμασταν οι μόνοι και στην Ελλάδα και στη Ρουμανία που πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε. Παίξαμε εναντίον μιας πολύ καλής ομάδας όπως είναι το Περιστέρι, με πολλούς καλούς παίκτες, αλλά νομίζω ότι παίξαμε καλύτερα σε ομαδικό επίπεδο”.

Και συμπλήρωσε: “Βγάλαμε μερικές πολύ σημαντικές επιθέσεις σε κρίσιμα χρονικά σημεία του παιχνιδιού. Μου αρέσει πάρα πολύ να έχει κόσμο στο γήπεδο, γιατί αυτή είναι η ουσία του αθλητισμού. Να είμαστε μαζί με τους φιλάθλους και να απολαμβάνουμε την ομορφιά του παιχνιδιού. Χωρίς κόσμο το παιχνίδι είναι πολύ-πολύ φτωχότερο! Ακόμη και εκτός έδρας, απολαύσαμε πάρα πολύ την παρουσία των οπαδών στις εξέδρες. Αυτό είναι το πνεύμα που θα πρέπει να επικρατήσει στο μπάσκετ. Ελπίζω να μην επαναληφθούν καταστάσεις που δε θα επιτρέψουν την παρουσία των οπαδών της κερκίδας, λόγω του Covid-19”.

Τέλος, αναφέρθηκε και στο ματς με τη Φρίμπουργκ που ακολουθεί: “Έχουμε μια ημέρα ξεκούραση και μετά είναι ο τελικός. Παίρνουμε τα πράγματα ένα-ένα, θέλουμε να ξεκουραστούμε. Πρόκειται για ένα παιχνίδι στον τελικό που μπορεί να συμβεί οτιδήποτε. Θα παρακολουθήσουμε τον αντίπαλο μας, θα ξεκουραστούμε και θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι την Παρασκευή”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.