Ζοτς: Να κουνήσουν το κεφάλι τους

Έξαλλος ήταν ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς με την εικόνα που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο παιχνίδι εναντίον του Περιστερίου.

Έξαλλος ήταν ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς με την εικόνα που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο παιχνίδι εναντίον του Περιστερίου. Μια βδομάδα πριν το Φάιναλ Φορ είδε τους παίκτες του να έχουν χαλαρώσει επικίνδυνα και τα… είπε και δημοσίως. «Να κουνήσουν το κεφάλι τους να δουν αν έχουν τίποτα μέσα. Κάποιοι έχουν και κάποιοι δεν έχουν», τόνισε ο Σέρβος τεχνικός.

Ο «Ζοτς» εξήγησε ότι καταλαβαίνει κάποια πράγματα, όσον αφορά στους έμπειρους παίκτες του, όχι όμως και στους υπόλοιπους. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Συγχαρητήρια στο Περιστέρι για την πολύ καλή εμφάνιση. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τα δύο λεπτά στο τέλος, την παράταση και τη νίκη που πήραμε», είπε με ειρωνικό ύφος και συνέχισε: «Είναι πολύ δύσκολο να είσαι τόσο αδιάφορος. Πρέπει να βρεις έξτρα κίνητρο για να είσαι τόσο αδιάφορος. Αυτό έκανε σήμερα ο Παναθηναϊκός. Αυτή την εικόνα μπορώ να την καταλάβω από κάποιους έμπειρους παίκτες, όχι να τους δικαιολογήσω απόλυτα, αλλά δεν μπορώ να δικαιολογήσω κάποιους άλλους οι οποίοι δεν έχουν ξαναπάει σε Φάιναλ Φορ και μπορεί να μην ξαναέχουν ευκαιρία να πάνε εκεί. Όλα είναι μέσα στο μυαλό. Να κουνήσουν το κεφάλι τους να δουν αν έχουν τίποτα μέσα. Κάποιοι έχουν και κάποιοι δεν έχουν».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.