Ομπράντοβιτς: «Σεβασμός στο Περιστέρι»

Να ξεχάσουν το Final 4 της Βαρκελώνης και να επικεντρωθούν στο ματς με το Περιστέρι, θέλει από τους παίκτες του ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Να ξεχάσουν το Final 4 της Βαρκελώνης και να επικεντρωθούν στο ματς με το Περιστέρι, θέλει από τους παίκτες του ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε πως είναι σημαντικό να ξεκινήσει το «τριφύλλι» με νίκη τα play off του πρωταθλήματος, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Κώστας Καϊμακόγλου.

Ο Ομπράντοβιτς δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δουλέψαμε και θα συνεχίσουμε και σήμερα τη δουλειά με τους παίκτες, καθώς επιβάλλεται να είμαστε καλά προετοιμασμένοι για τη σειρά αυτή των αγώνων. Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα επικεντρωμένοι στα παιχνίδια αυτά και να αντιμετωπίσουμε το Περιστέρι με μεγάλο σεβασμό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι αγώνες που προηγούνται αυτών του Final 4της Ευρωλίγκας, με ότι αυτό συνεπάγεται».

Στην συνέχεια, ο Κώστας Καϊμακόγλου συμπλήρωσε: «Οι αγώνες αυτοί με το Περιστέρι είναι πολύ σημαντικοί, καθώς μπαίνουμε στα play off. Ξέρουμε πως όλων των μυαλό βρίσκεται στους αγώνες του Final 4, αλλά εμείς πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας στα παιχνίδια με το Περιστέρι, να συγκεντρωθούμε σε αυτά. Αντιμετωπίζουμε έναν σοβαρό αντίπαλο και θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό».

Και υπογράμμισε: «Γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλός μας είναι καλή ομάδα, αλλά πιστεύω ότι έχουμε την ποιότητα αν φυσικά αγωνιστούμε όπως πρέπει να κάνουμε το 2-0 και να έχουμε έτσι στη συνέχεια περισσότερο χρόνο να προετοιμαστούμε για τους αγώνες του Final 4. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και στις δύο πρώτες αναμετρήσεις, να είμαστε σοβαροί και να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε στο παρκέ αυτό που θέλουμε, αυτό που έχουμε δείξει ότι μπορούμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.