Λούμπι: «Δύσκολο έργο με Παναθηναϊκό»

Αρκετά δύσκολη αποστολή έχει το Περιστέρι στους αγώνες με τον Παναθηναϊκό για τα play off του πρωταθλήματος, σύμφωνα με τον Κερτ Λούμπι.

Αρκετά δύσκολη αποστολή έχει το Περιστέρι στους αγώνες με τον Παναθηναϊκό για τα play off του πρωταθλήματος, σύμφωνα με τον Κερτ Λούμπι. Ο σέντερ της ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη τόνισε πως οι «πράσινοι» είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και πως η ομάδα του δεν έχει άγχος για τα συγκεκριμένα ματς. Ο 27χρονος παίκτης μίλησε στην εφημερίδα «Sportday». Χαρακτηριστικά τόνισε:

Μετά το τέλος του αγώνα με το Μαρούσι ο κόσμος σάς χειροκρότησε κι εσείς δείξατε να το χαίρεστε. Ήταν σαν μικρή φιέστα. Πώς το έζησες; «Σίγουρα ήταν σπουδαίο που όλοι ήταν χαρούμενοι για το τέλος της σεζόν. Υπήρχαν πολλά σκαμπανεβάσματα μέσα στη χρονιά. Ήταν δύσκολη σεζόν. Κάποιες φορές παίξαμε άσχημα, κάποιες άλλες παίξαμε καλά. Υπήρξαν δύσκολες στιγμές που όλοι έλεγαν “τώρα πρέπει να κερδίσουμε”. Προπονηθήκαμε όμως πολύ και σκληρά. Όλοι δούλεψαν σωστά, οι προπονητές μας, εμείς. Ήμασταν μία ομάδα. Αυτό ήταν το μυστικό. Ο προπονητής μας πάντα μας έλεγε πως είμαστε ένα σύνολο. Μας έμαθε να παίζουμε ως ομάδα. Και όταν παίζαμε άσχημα, όλοι μαζί παίζαμε άσχημα. Όταν παίζαμε καλά, όλοι μαζί βοηθούσαμε να έρθει η νίκη. Είμαστε χαρούμενοι τώρα που μπήκαμε στα play off. Είναι καλό αυτό για την ομάδα, αλλά και για εμένα. Στην πρώτη μου σεζόν στην Ευρώπη κατάφερα και βοήθησα την ομάδα μου να μπει στα play off».

Πλέον στα πλέι οφ θα βρείτε απέναντί σας τον Παναθηναϊκό. Πώς βλέπεις τη σειρά; «Τώρα έρχονται πολύ δύσκολα παιχνίδια. Αυτά είναι όμως τα play off. Θα παίξουμε με μία από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη, όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκεται στο Final 4 της Ευρωλίγκας. Εμείς δεν θα κάνουμε κάτι διαφορετικό σε σχέση με ό,τι κάναμε μέχρι τώρα. Θα παίξουμε και πάλι ομαδικά, θα κάνουμε αυτό που λένε οι προπονητές μας. Το άγχος δεν βρίσκεται στο δικό μας στρατόπεδο αλλά στο δικό τους, διότι αυτοί έχουν τον τίτλο του φαβορί. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Όλη τη σεζόν ακούγονταν πολλά για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η ομάδα. Εσύ πώς το έζησες όλο αυτό; «Ήταν μία δύσκολη κατάσταση, αλλά εγώ δεν είχα μεγάλες απαιτήσεις. Από την αρχή είχα στο μυαλό μου πως είναι η πρώτη μου χρονιά στην Ευρώπη και ήμουν από την αρχή έτοιμος να ξεπεράσω κάθε δυσκολία. Εμένα μου αρέσει πολύ αυτή η ομάδα. Το ότι με βοήθησε να γίνω καλύτερος παίκτης και ασχολήθηκε πολύ μαζί μου ήταν σπουδαίο. Μου έδωσαν την ευκαιρία. Ο κόουτς με πίστεψε. Μου έδειξε τι έπρεπε να κάνω και έπρεπε να δείξω ότι είμαι πιστός. Όταν έρχεσαι στην Ευρώπη, συνήθως όλοι περιμένουν να κάνεις πράγματα και δεν έχουν την υπομονή να σου μάθουν πώς πρέπει να λειτουργείς. Εμένα με δίδαξαν. Το έκαναν για εμένα. Μου έδειξαν τον τρόπο. Ο κόουτς μού μιλούσε κάθε μέρα. Με συμβούλευε. Οπότε κοιτάζοντας πίσω εγώ βλέπω πως είμαι 100%… πληρωμένος από αυτή τη χρονιά»!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.