«Μας ενδιαφέρει ο Ο’ Μπράιαντ»

Σε καλό δρόμο βρίσκεται η απόκτηση του Πάτρικ Ο' Μπράιαντ από τον ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο Μάνος Μαλέλης.

Σε καλό δρόμο βρίσκεται η απόκτηση του Πάτρικ Ο’ Μπράιαντ από τον ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο Μάνος Μαλέλης. Ο στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά με δηλώσεις του στον «Arena»  μίλησε απόκτηση του Μπόγρη, σχολίασε την περίπτωση του Χαριτόπουλου, ενώ αναφέρθηκε και στον Λάζαρο Παπαδόπουλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάνος Μαλέλης:

Για την συνεργασία του ΠΑΟΚ με την πλευρά Κοντομηνά: “Υπάρχει πλέον καλύτερη συνεργασία ανάμεσα στις δυο πλευρές αλλά και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην προώθηση των προϊόντων του ομίλου Demco.Η Prime insurance θα είναι η κεντρική χορηγός και την φετινή χρονιά στην φανέλα του ΠΑΟΚ. Θα υπάρχει οικονομικό συμφέρον για τον ΠΑΟΚ, θα υπάρχουν κοινές παρουσιάσεις και κοινές δραστηριότητες και σαν αποτέλεσμα κοινά οφέλη τόσο για την prime Insurance όσο και για τον ΠΑΟΚ.

Κάνουμε επαφές για να βρούμε και άλλους χορηγούς, γενικά κινούμαστε συνέχεια , ο όμιλος Demco μπαίνει πολύ δυνατά και πολύ αποφασιστικά φέτος στον ΠΑΟΚ. Έτσι πως εξελίσσονται πάντως τα πράγματα και σε περίπτωση που συνεχίσουν έτσι μπορώ να πω με σιγουριά ότι θα υπάρχει και του χρόνου η χορηγία και πιθανόν σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό. Αυτό προήλθε και από την χθεσινή συνάντηση που είχαμε με τον εκπρόσωπο της Prime Insurance o οποίος βλέπει με πολύ θετικό μάτι την συνεργασία αυτή και πιστεύει ότι φέτος θα υπάρχει ανταποδοτικότητα. Έχουν αλλάξει τα πράγματα από πέρσι και αναζητούνται αποτέλεσμα. Αλλά τα πάμε πάρα πολύ καλά και η σχέση μας έχει αλλάξει επίπεδο”.

Για τον Μπόγρη: “Έπαιξαν σημαντικό ρόλο και ο κ.Πρέλεβιτς και ο κ.Γαλατσόπουλος αλλά και όλο το τεχνικό τιμ. Αλλά ήταν και δική μου προσωπική επιθυμία ο συγκεκριμένος παίκτης . Είναι ένας νέος φέρελπις και θεωρώ ότι θα μπορέσει να καλύψει την θέση αυτή”.

Για τον Πάτρικ Ο’ Mπράιαντ: “Μιλήσαμε με τον μάνατζερ του παίκτη, άμα συμφωνήσει και ο κ.Μαρκούπολος όλα είναι ανοιχτά για να έρθει στην ομάδα. Είναι σε καλό δρόμο και μας ενδιαφέρει η περίπτωση του παίκτη”.

Για τον Χαριτόπουλο: “Αν καταφέρουμε να φέρουμε και τον Χαριτόπουλο θα είναι μεγάλη προσθήκη και θα βοηθήσει πολύ την ομάδα”.

Για το Λάζαρο Παπαδόπουλο: “Όσο περνάει ο καιρός και ο κ.Παπαδόπουλος δεν δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για συνεργασία αρχίζουν και δημιουργούνται οι προϋποθέσεις αναζήτησης για κάτι άλλο. Ελπίζω μέσα στις επόμενες μέρες να υπάρχει κινητικότητα και να έχουμε θετική απάντηση.

Για μας ο Παπαδόπουλος θα είναι πολύ σημαντικό άμα συνεχίσει μαζί μας και την νέα σεζόν αλλά πλέον ο παίκτης θα αποφασίσει. Δεν είναι χρηματικό το ζήτημα απλά πρέπει να πάρει την απόφαση άμα θέλει να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ ή να συνεχίσει κάπου αλλού την καριέρα του, αλλά μπορεί ο ίδιος να θέλει να κρεμάσει και τα παπούτσια του. Είναι καθαρά δικό του το θέμα, εμείς τον θέλουμε πάρα πολύ και θα θέλαμε να συνεργαστούμε μαζί του. Και πέρσι ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας αν όχι ο καλύτερος”.

Για τον Μαρκόπουλο και αν υπάρχει θέμα να αποχωρήσει: “Το έργο που έχει προσφέρει ο κ.Μαρκόπουλος είναι πολύ μεγάλο. Σε πολύ δύσκολες συνθήκες, με μεγάλες οικονομικές δυσκολίες κατάφερε να κρατήσει την ομάδα ψηλά και δεν τίθεται κανένα θέμα για απομάκρυνση του”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.