Πέτρουλας: «Στόχος τα play off»

Μόνο τη νίκη απέναντι στο Μαρούσι για να σφραγίσει το Περιστέρι την συμμετοχή στα play off του πρωταθλήματος, θέλει ο Αλέξανδρος Πέτρουλας.

Μόνο τη νίκη απέναντι στο Μαρούσι για να σφραγίσει το Περιστέρι την συμμετοχή στα play off του πρωταθλήματος, θέλει ο Αλέξανδρος Πέτρουλας. Ο Έλληνας παίκτης τόνισε πως η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι δύσκολη και πως θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από τους παίκτες. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Γιώργος Βόβορας.

Αρχικά, ο Πέτρουλας δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό να κλείσουμε καλά τη χρονιά και να μπούμε στα πλέι οφ. Το Μαρούσι είναι σοβαρή ομάδα, έχει αποδείξει ότι παλεύει όλα τα παιχνίδια και πιστεύω ότι θα κάνει το ίδιο και στο Περιστέρι. Ελπίζω να έχουμε και τους φιλάθλους κοντά μας για να μας βοηθήσουν να ολοκληρώσουμε την κανονική περίοδο τον καλύτερο τρόπο».

Από την πλευρά του, ο Βόβορας δήλωσε: «Προερχόμαστε από μια κακή εμφάνιση και θέλουμε να δείξουμε ότι ήταν απλά μια κακή παρένθεση. Θέλουμε τη νίκη για να πλασαριστούμε στην καλύτερη δυνατή θέση με το φινάλε του πρωταθλήματος. Το Μαρούσι είναι ομάδα η οποία στηρίζεται στο επιθετικό της παιχνίδι και έχει καλή ψυχολογία προερχόμενη από την τελευταία καλή εμφάνιση. Εμείς πρέπει να παίξουμε ιδιαίτερα δυνατά, να βάλουμε τους δικούς μας κανόνες, ώστε να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να φτάσουμε στη νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.