Σκοτ: «Μάχη με Ηλυσιακό»

Μια δυνατή αναμέτρηση περιμένει απέναντι στον Ηλυσιακό ο Έρνεστ Σκοτ.

Μια δυνατή αναμέτρηση περιμένει απέναντι στον Ηλυσιακό ο Έρνεστ Σκοτ. Ο παίκτης του Περιστερίου τόνισε πως η ομάδα των δυτικών προαστίων θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη για να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στον στόχο της συμμετοχής στα play off του πρωταθλήματος.

Ο Σκοτ τόνισε αρχικά: «Προφανώς είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στην προσπάθειά μας να μπούμε στα play-offs και γιατί όχι στην πρώτη εξάδα ή πεντάδα του πρωταθλήματος, ανάλογα και με τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων. Περιμένουμε ο Ηλυσιακός να είναι σκληρός αντίπαλος, ως ομάδα η οποία μάχεται για να παραμείνει στην Α1. Έχει καλή ψυχολογία από τη νίκη του επί του Αμαρουσίου και οι καινούργιοι παίκτες μπήκαν στο κλίμα».

Στην συνέχεια, ο Αμερικανός παίκτης δήλωσε: «Υπό αυτές τις συνθήκες και εκτός έδρας, θα είναι ένα παιχνίδι πραγματικά δύσκολο. Ελπίζω να παίξουμε όλοι καλά, όπως ο Δημήτρης, (Παπανικολάου), ο Ζόραν (Βρκιτς) και ο Βαγγέλης (Μάντζαρης) στον τελευταίο αγώνα και να κάνουμε ένα καλύτερο εκτός έδρας παιχνίδι από τις άλλες περιπτώσεις απέναντι σε ομάδες των τελευταίων θέσεων της βαθμολογίας».

Από την πλευρά του, ο Τζίμης Κουστένης, συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη υπογράμμισε: «Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: ο Ηλυσιακός μετά τη νίκη επί του Αμαρουσίου, θέλει άλλη μια για να μείνει ζωντανός στη μάχη της παραμονής. Παίζοντας στην έδρα του θα πάρει δύναμη από τον κόσμο του και θα κάνει το καλύτερο που μπορεί. Εμείς επίσης έχουμε καλή ψυχολογία από τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και θα κάνουμε αυτό που κάνουμε πάντα, να παλεύουμε για τη νίκη. Θέλουμε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στα play off».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.