Περίπατο ο Παναθηναϊκος

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Ίκαρο με 90-72 μεν, η «προπόνηση» που έκανε στο ΟΑΚΑ δεν ήταν ιδιαίτερα δυνατή δε.

Δεν έμεινε και ιδιαίτερα ευχαριστημένος ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Ίκαρο με 90-72 μεν, η «προπόνηση» που έκανε στο ΟΑΚΑ δεν ήταν ιδιαίτερα δυνατή δε. Και μάλιστα εν όψει του κρίσιμου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το Σάββατο στο ΣΕΦ.

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν με επιτυχία την 24η αγωνιστική και έβγαλαν άλλο ένα… βαρίδι από τους ώμους τους, με την κανονική περίοδο να πλησιάζει στη λήξη της. Η αντίδραση που συνάντησαν από τους παίκτες του Άρη Λυκογιάννη ήταν… μηδαμινή, γι΄αυτό και το απόγευμα που πέρασαν ήταν ιδιαίτερα εύκολο, με τους περίπου 1000 φιλάθλους τους να τους χειροκροτούν.

Η καλή μέρα…
Από την αρχή φαινόταν το πράγμα… Μόλίς στο 6ο λεπτό το «τριφύλλι» είχε γίνει ο κυρίαρχος του παιχνιδιού με το σκορ να βρίσκεται στο 21-4 και όσο περνούσαν τα λεπτά, τόσο χανόταν το ενδιαφέρον. Μόλις στο 12΄ έδειχνε ότι έκανε «πάρτι» (40-12). Άλλωστε, εκείνο ήταν εκπληκτικά εύστοχο και έπαιζε πολύ καλή άμυνα, ενώ οι αντίπαλοι του σκόραραν μόνο κάθε όποτε έβρισκαν ευκαιρία. Γι’ αυτό και ο «Ζοτς» άδραξε κι εκείνος την ευκαιρία και χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες του (σ.σ. όπως και στις προπονήσεις άλλωστε). Οι τελευταίοι δεν παρέλειπαν να «πυροβολούν» από κάθε απόσταση και μόνο ο Χάρις ήταν αυτός που προσπαθούσε να διατηρήσει μια… τάξη, αλλά μάταια. Οι 12 πόντοι του στο ημίχρονο (53-28) δε μπορούσαν να σώσουν τον Ίκαρο.

Συνεχίστηκε το μαρτύριοΣτην επανάληψη, ακόμη και ο Δημήτρης Διαμαντίδης που ήθελε να ξεκουραστεί και σε όλο το πρώτο ημίχρονο περιορίστηκε μόνο στις ασίστ, άρχισε και αυτός να απειλεί το αντίπαλο καλάθι. Έτσι, πήρε αρκετές ανάσες στον  πάγκο και ο Νικ Καλάθης (σ.σ. προερχόταν από ίωση) και ο Φώτσης απ’ την άλλη του έδινε να… καταλάβει. Με τον Άλεξ Μάριτς στο πλευρό του ο «Μπάτμαν» ξεσήκωνε τον κόσμο καρφώνοντας (78-50, 34΄). Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός είπε να χαλαρώσει λίγο, αλλά οι Καλλιθεάτες πάλι δε μπορούσαν να ρίξουν τη διαφορά κάυτω από τους 20 πόντους και το μόνο που έκαναν ήταν να περιμένουν στωικά να τελειώσει το μαρτύριο τους, όπως και έγινε λίγο αργότερα με το τασμπλό να γράφει 92-70.

Τα δεκάλεπτα: 32-10, 53-28, 73-48, 92-70

Παναθηναϊκός: Τέπιτς 11, Μάριτς 9, Περπέρογλου 9, Μπατίστ 4, Φώτσης 12, Σάτο 6, Τσαρτσαρής 9(1), Διαμαντίδης 9(3), Βουγιούκας 6, Καλάθης 7, Καϊμακόγλου 8, Ζούμπος 2
Ικαρος: Χάρις 18(1), Αγαδάκος 2, Καράμπουλας 3, Πολιτάρχου 3(1), Τόμπσον 7, Καλαμπόκης 14(2), Ντζικάνοβιτς 2, ΜακΑλάρνεϊ 11(3), Κερασοβίτης 2, Πετροδημόπουλος 2, Κράσιτς 4(1), Τουντζιαράκης 2


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.