ΜVP ο Διαμαντίδης

Ο διαδικτυακός τόπος www.realgm.com απένειμε στον Δημήτρη Διαμαντίδη τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της χρονιάς στην Ευρωλίγκα.

Ο διαδικτυακός τόπος www.realgm.com απένειμε στον Δημήτρη Διαμαντίδη τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της χρονιάς στην Ευρωλίγκα. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, με μέσο όρο 12,6 πόντους και 5,7 ασίστ (σ.σ. πρώτευσε σε αυτή την κατηγορία) ανά αγώνα, υπήρξε καθοριστικός στην ευρωπαϊκή πορεία των «πρασίνων» και κυρίως στην πρόκριση του «τριφυλλιού» στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης, αφού απέκλεισε την πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπαρτσελόνα, που είχε το πλεονέκτημα της έδρας.

Ο 30χρονος γκαρντ βρέθηκε και στην καλύτερη πεντάδα της Ευρωλίγκας, μαζί με τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο της Μπαρτσελόνα, τον Φερνάντο Σαν Εμετέριο της Κάχα Λαμποράλ, και τους «δικούς» μας, Μάικ Μπατίστ (Παναθηναϊκός) και Σοφοκλή Σχορτσανίτη (Μακάμπι).

Η δεύτερη καλύτερη πεντάδα απαρτίζεται από τους Βασίλη Σπανούλη (Ολυμπιακός), Ρόκο Ούκιτς (Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ), Ιγκόρ Ρακότσεβιτς (Εφές), Μίρζα Τελέτοβιτς (Κάχα Λαμποράλ) και Γιάννη Μπουρούση (Ολυμπιακός).

Ο Τζέρεμι Πάργκο της Μακάμπι Τελ Αβίβ αναδείχθηκε ρούκι της χρονιάς, ενώ ο Στάνκο Μπάρατς της Κάχα Λαμποράλ απέσπασε τον τίτλο του πιο βελτιωμένου παίκτη.

Τέλος, ο προπονητής της Βαλένθια, Σβέτισλαβ Πέσιτς, κέρδισε τον τίτλο του τεχνικού της χρονιάς, ενώ ο Γκόραν Γιακόντνικ της Ολίμπια αυτόν του καλύτερου έκτου παίκτη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.