Κουστένης: «Nα επιβάλλουμε το ρυθμό μας»

Σημαντικό βαθμό δυσκολίας αναμένει στη Λαμία ο συνεργάτης του Πεδουλάκη στο Περιστέρι, Τζίμης Κουστένης...

Σημαντικό βαθμό δυσκολίας αναμένει στη Λαμία ο συνεργάτης του Πεδουλάκη στο Περιστέρι, Τζίμης Κουστένης, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Πανελλήνιο, για την 23η αγωνιστική της Α1 ανδρών στο μπάσκετ. Οι «Πρίγκιπες της Δυτικής Όχθης» έχουν έναν βαθμό περισσότερο και μάλιστα με έναν αγώνα λιγότερο εν συγκρίσει με τον αυριανό αντίπαλό τους.

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο Κουστένης εξήγησε: «Για μας είναι ένα παιχνίδι αρκετά δύσκολο εκτός έδρας απέναντι σε μια ομάδα που έχει καλή ψυχολογία μετά τη νίκη επί του Ηλυσιακού την προηγούμενη εβδομάδα. Ο βαθμός δυσκολίας είναι ακόμη μεγαλύτερος από την στιγμή που επανέρχονται οι τραυματίες του Πανελληνίου Όστοιτς και Σκεπάνοβιτς. Στον συγκεκριμένο αγώνα η ομάδα που θα επιβάλλει τον ρυθμό της αναμένεται να έχει και τον πρώτο λόγο στην διεκδίκηση της νίκης».

Εκπροσωπώντας τους συμπαίκτες του ο Χρήστος Μαρίνος δήλωσε: «Είναι πολύ δύσκολο ματς όπως όλα και ακόμα περισσότερο διότι αντιμετωπίσουμε μια ομάδα η οποία παλεύει να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού και χρειάζεται σεβασμό. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά αυτή την εβδομάδα και πάμε στη Λαμία με σκοπό την κατάκτηση της νίκης. Πιστεύω ότι αν μείνουμε πιστοί σε αυτά που έχουμε δουλέψει με τον προπονητή όλα θα πάνε καλά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.