Συνολική η αποχή στο Περιστέρι

Το... παράδειγμα των Λιούμπι και Σκοτ αποφάσισαν να ακολουθήσουν και οι Έλληνες παίκτες του Περιστερίου, προκειμένου να καταφέρουν να λάβουν κάποια έναντι που τους οφείλονται.

Το… παράδειγμα των Λιούμπι και Σκοτ αποφάσισαν να ακολουθήσουν και οι Έλληνες παίκτες του Περιστερίου, προκειμένου να καταφέρουν να λάβουν κάποια έναντι που τους οφείλονται. Έτσι, έκαναν και αυτοί αποχή από την προπόνηση, αλλά θα κατέβουν κανονικά στο ματς του Σαββάτου.

Παρά το γεγονός ότι είναι διόλου ευκαταφρόνητο το διάστημα που έχουν να δουν το χρώμα του χρήματος, οι «κυανοκίτρινοι» αποφάσισαν να πιέσουν για να πάρουν ένα μέρος των χρημάτων που τους χρωστά η διοίκηση της ΚΑΕ. Γι’ αυτό και αν και συγκεντρώθηκαν σήμερα στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» δεν προπονήθηκαν.

Ενημέρωσαν εξ αρχής τον Αργύρη Πεδουλάκη -ο οποίος αναγκάστηκε να ματαιώσει την προπόνηση τελικά- και απλώς έκαναν μερικά σουτ για να περνά η ώρα. Οι Αμερικανοί Σκοτ και Λιούμπι, που έχουν ειδοποιήσει ότι δεν πρόκειται να πατήσουν παρκέ μέχρι να πληρωθούν δεν εμφανίστηκαν ούτε σήμερα. Πάντως, οι Έλληνες παίκτες δε σκοπεύουν να τραβήξουν το σχοινί τόσο ώστε να κάνουν κακό στην ομάδα. Θέλουν απλώς να πιέσουν τους διοικούντες για να πάρουν ένα μέρος των χρημάτων τους, γι’ αυτό και το προσεχές Σάββατο θα αγωνιστούν κανονικά στην αναμέτρηση απέναντι στον Ίκαρο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.