Μπόγρης: «Να χαρούμε το μπάσκετ»

Ως μια ευκαιρία να χαλαρώσει από τους αγωνιστικούς ρυθμούς είδε ο Γιώργος Μπόγρης το τουρνουά «3 on 3».

Ως μια ευκαιρία να χαλαρώσει από τους αγωνιστικούς ρυθμούς είδε ο Γιώργος Μπόγρης το τουρνουά «3 on 3». Ο Έλληνας παίκτης του Παναθηναϊκού βρέθηκε μαζί με τον συμπαίκτη του στο «τριφύλλι», Φώτη Ζούμπο και τους Χάρη Γιαννόπουλο (Πανιώνιος), Ανδρέα Κανονίδη (Ηλυσιακός) και Μανώλη Κουκούλα (Ηλυσιακός) στο βοηθητικό γήπεδο του «Γιώργος Βασικαλόπουλος».

Ο Μπόγρης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το All Star Game είναι ένας ωραίος θεσμός που γίνεται κάθε χρόνο. Είναι ευκαιρία με παιδιά που έχουμε παίξει μαζί σε εθνικές ομάδες να βρεθούμε ξανά και να χαρούμε παίζοντας μπάσκετ. Χαίρομαι που φέτος γίνεται στο Πύργο, καθώς έχω αγωνιστεί εδώ με την Εθνική ομάδα όταν είχαμε καταλάβει την πέμπτη θέση με προπονητή τότε τον Νίκο Κεραμέα. Οι αναμνήσεις είναι ευχάριστες από εδώ. Εύχομαι ο κόσμος να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται και να έρθει να δει από κοντά τη γιορτή του μπάσκετ».

Και συμπλήρωσε: «Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι στη γιορτή του ελληνικού μπάσκετ. Είναι πολύ σημαντικό να γίνονται αυτά τα All Star Game στην επαρχία, ώστε να βλέπουν τα παιδιά από κοντά τους παίκτες που βλέπουν στη τηλεόραση και να έχουν κίνητρο να γνωρίσουν το μπάσκετ. Ελπίζω να γίνουν ωραία παιχνίδια και να διασκεδάσει ο κόσμος που θα έρθει να μας δει. Ευελπιστώ να είναι διαφήμιση του μπάσκετ γιατί έχει φέρει πολλές επιτυχίες όλα αυτά τα χρόνια».

Τέλος, ο Έλληνας παίκτης υπογράμμισε: «Μπορεί να μην τόσο αναπτυγμένα τα πράγματα και είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να υπάρξει ανάπτυξη». Απάντησε και στο πώς νιώθει που πλέον υπογράφει αυτόγραφα, για να εξηγήσει «είναι πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο και είναι πρωτόγνωρο. Είμαι πολύ τυχερός και εύχομαι να ζήσουν κι άλλα παιδιά όπως νιώθω εγώ τώρα. Προσωπικά για εμένα τώρα υπάρχει στο μυαλό μου μόνο δουλειά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.