«Δεν ανησυχούμε για Σπανούλη»

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος δηλώνουν ότι δεν ανησυχούν για το θέμα της παραμονής του Βασίλη Σπανούλη στον Ολυμπιακό.

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος δηλώνουν ότι δεν ανησυχούν για το θέμα της παραμονής του Βασίλη Σπανούλη στον Ολυμπιακό.

Οι επικεφαλής της ΚΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκαν το Σάββατο στο 6ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7 και όπως ήταν λογικό, το θέμα της παραμονής του αρχηγού των πρωταθλητών Ευρώπης, αλλά και η μετακόμιση του Κάιλ Χάινς στη Μόσχα κυριάρχησαν στις συζητήσεις με τον κόσμο.

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι μιλώντας μετά τη λήξη του συνεδρίου, ανέλυσαν την κατάληξη του θέματος Χάινς, αφήνοντας αιχμές για τη στάση του ατζέντη του Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ο οποίος εκπροσωπεί και τον Σπανούλη.

Αρχικά, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος μιλώντας για την εμπειρία συμμετοχής στο συνέδριο ανέφερε: «Είναι ωραίο να είσαι με τον κόσμο, γιατί χωρίς κόσμο δεν υπάρχει Ολυμπιακός. Παίρνουμε δύναμη και το μόνο που ζητήσαμε είναι να συμπεριφέρονται όλοι όπως πρέπει, να τελειώνουν οι αγώνες και να μην έχουμε επεισόδια».

Όσον αφορά το θέμα Χάινς, ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε με λεπτομέρειες για όσα συνέβησαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν: «Είναι καταπληκτικός παίκτης και χαρακτήρας. Είχαμε μιλήσει μαζί του μέσα στη σεζόν για την αναπροσαρμογή και την επέκταση του συμβολαίου του, όπως είχε γίνει και πέρσι με τον Πρίντεζη. Ο Πρίντεζης απελευθερώθηκε και έβαλε το καλάθι πέρσι στην Κωνσταντινούπολη, ήξερε τι υπήρχε από πίσω και ότι το συμβόλαιο τον περίμενε. Μπορεί να μην είχε συμφωνήσει αλλά ήξερε τι γινόταν.

Το ίδιο έγινε και με τον Χάινς, αυτά που ζήτησε μέσα στη σεζόν τα πήρε, αλλά άλλαξε μάνατζερ και μας είπε ο ίδιος πως δεν θα ήταν καλό για τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας αν στα μέσα της σεζόν ανανέωνε μόνο ένας παίκτης. Δηλαδή τι θα έλεγε ο Σπανούλης, ο Λο, ο Άντιτς που ήταν ελεύθεροι.

Εδώ είδατε ότι τον φωνάξαμε να τον δούμε γιατί έφυγε στην Αμερική και έγινε μία φασαρία γιατί φωνάξαμε τον Χάινς και όχι τον Σπανούλη. Φαντάζεστε να είχε ανανεώσει ο Χάινς μέσα στη σεζόν τι θα έλεγαν οι υπόλοιποι παίκτες. Με αυτή τη στρατηγική πήραμε το δεύτερο συνεχόμενο ευρωπαϊκό. Όταν τελείωσε το πρωτάθλημα συναντηθήκαμε ξανά και ό,τι ζήτησε το πήρε και με το παραπάνω. Επέλεξε τελικά κάτι διαφορετικό. Τότε του είπαμε πες μας τι θες να μείνεις, ποτέ δεν απάντησε. Αυτή είναι η πραγματικότητα, του ευχόμαστε καλή τύχη εκεί που πήγε. Ο Χάινς είναι καταπληκτικό παιδί και δεν θέλουμε να γίνονται σχόλια εναντίον του. Έκανε μία επιλογή, εμείς πιστεύουμε ότι είναι λάθος επιλογή αλλά δεν έχει σημασία. Πολλά ακούγονται για το αν είχε κάνει ήδη την επιλογή του αλλά δεν ξέρω τι έγινε…».

Ο  Παναγιώτης Αγγελόπουλος συμπληρώνοντας για το ζήτημα Χάινς είπε, αφήνοντας υπονοούμενα για τη στάση του εκπροσώπου του Αμερικανού: «Όπως ξέρετε έχουμε διαπραγματευτεί με μεγάλα ονόματα του ΝΒΑ και Έλληνες παίκτες και πάντα ρωτούσαμε με πόσα έρχεσαι και παίρναμε μια απάντηση, ακόμα κι αν ήταν τρελή ή παρανοϊκή. Είναι αδιανόητο μάνατζερ να δέχεται ερώτηση από τους πρωταθλητές Ευρώπης δύο φορές τι θες για να μείνεις και να μην δίνει απάντηση. Αυτό το χαρακτηρίζω αν μη τι άλλο ύποπτο».

Όσον αφορά το αν τα παραπάνω προκαλούν ανησυχία στους «ερυθρόλευκους» επειδή ο ίδιος μάνατζερ εκπροσωπεί και τον Σπανούλη, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ήταν κατηγορηματικός:  «Δεν υπάρχει ανησυχία. Ανησυχία υπάρχει αν θα είμαστε εμείς καλά να στηρίζουμε τον Ολυμπιακό», ενώ ο αδελφός του έθεσε το πλαίσιο της διαπραγμάτευσης:

«Θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις πολύ σύντομα. Αν ο Βασίλης καταλάβει ότι η πρόκληση της ζωής του είναι η τρίτη συνεχόμενη Ευρωλίγκα με τον Ολυμπιακό, και δει πως αυτό ούτε εξαγοράζεται ούτε πληρώνεται και καταλάβει και τα οικονομικά δεδομένα της Ελλάδας, από εκεί  και πέρα θα συζητήσουμε σε καλό κλίμα. Φυσικά και τον θέλουμε».

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, συμφώνησαν ότι στόχος τους είναι η ομάδα της επόμενης σεζόν να είναι ακόμα πιο δυνατή από αυτή της περιόδου 2012-13, αν και παραμένουν πιστοί στην πολιτική τους:

«Στόχος είναι η ομάδα να είναι πιο δυνατή από πέρυσι γιατί είναι πολλά τα παιχνίδια της Ευρωλίγκας. Όσοι είναι έξυπνοι, είτε αυτοί που ήταν και θέλουν να μείνουν, όπως οι Λο και Σερμαντίνι, είτε οι παίκτες που συζητάμε για να έρθουν, πρέπει να καταλάβουν ότι συζητάνε με μια ομάδα που έχει συγκεκριμένο μοντέλο και με το μικρότερο μπάτζετ πήγε σε δύο φάιναλ φορ και πήρε δύο Ευρωλίγκες.

Αν δεν θέλουν να ενταχθούν στο μοντέλο αυτό και θεωρούν πως θα έρθουν και θα πληρωθούν υπεραξίες και θα φτιάξουν το μέλλον τους, τότε δεν έρχονται να πάρουν την τρίτη Ευρωλίγκα και ας πάνε κάπου αλλού».

Για το ίδιο θέμα ο  Γιώργος Αγγελόπουλος πρόσθεσε: «Και ο Πρίντεζης πέρυσι είχε μεγάλη προσφορά από την Τουρκία και αποφάσισε να μείνει στον Ολυμπιακό, όπως και ο κόουτς Μπαρτζώκας, ο οποίος αναδείχτηκε καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη και πρέπει να τον συγχαρούμε γιατί ήταν ένα τρομακτικό επίτευγμα. Είχε και αυτός τεράστια προσφορά από την Τουρκία αλλά επέλεξε να μείνει στον Ολυμπιακό με πολύ λιγότερα για τους λόγους που νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνουν. Από εκεί και πέρα κανείς δεν μπορεί να μείνει με το ζόρι. Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει».

Για την επέκταση της συνεργασίας με τον Γιώργο Μπαρτζώκα τέλος, ο Γιώργος Αγγελόπουλος κατέληξε: «Η επέκταση είναι καλοκαιρινή, δεν έγινε στη μέση της σεζόν. Φυσικά και υπάρχει η εμπιστοσύνη, ήταν τρομακτική η επιτυχία που καταφέραμε όλοι μας με το δεύτερο συνεχόμενο ευρωπαϊκό. Υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη και στήριξη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.