Ζήτησαν αλλαγή οι «πράσινοι»

Αν και γνώριζαν τις ημερομηνίες διεξαγωγης των αναμετρήσεων με τη Μπαρτσελόνα -σήμερα έμαθαν απλώς τις ώρες- στον Παναθηναϊκό δεν είχαν φροντίσει να ζητήσουν αλλαγή ημέρας του ματς Πρωταθλήματος με τον Άρη (19/3), κάτι που είχε κάνει νωρίτερα ο έτερος εκπρόσωπος της Ελλάδας, Ολυμπιακός, για λόγους... προετοιμασίας.

Αν και γνώριζαν τις ημερομηνίες διεξαγωγης των αναμετρήσεων με τη Μπαρτσελόνα -σήμερα έμαθαν απλώς τις ώρες- στον Παναθηναϊκό δεν είχαν φροντίσει να ζητήσουν αλλαγή ημέρας του ματς Πρωταθλήματος με τον Άρη (19/3), κάτι που είχε κάνει νωρίτερα ο έτερος εκπρόσωπος της Ελλάδας, Ολυμπιακός, για λόγους… προετοιμασίας.

Οι «πράσινοι» το έπραξαν σήμερα καταθέτοντας το αίτημα τους στον ΕΣΑΚΕ. Με αυτό ζήτησαν λοιπόν, να μεταφερθεί μια μερα νωρίτερα η αναμέτρηση του Αλεξάνδρειου. Κοινώς, να διεξαχθεί την Παρασκευή 18 Μαρτίου αντί για το Σάββατο 19 του μήνα. Ο λόγος είναι πως θέλουν να έχουν όσο περισσότερο χρόνο γίνεται στη διάθεση τους τόσο για προετοιμασία (σ.σ. όπως και οι «ερυθρόλευκοι»), όσο και γιατί θα πρέπει να ταξιδέψουν στη Βαρκελώνη, όπου θα διεξαχθούν τα δύο πρώτα ματς της σειράς. Βέβαια, για να πάρουν το «ΟΚ» οι Πρωταθλητές απαιτείται και η συγκατάθεση του Άρη. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.