Κατσικάρης: ¨Η Μπαρτσελόνα στο φάιναλ φορ¨

Τα όσα είπε ο Φώτης Κατσικάρης για τις πιθανότητες που δίνει στον Παναθηναϊκό για πρόκριση στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα, δεν πρέπει να άρεσαν και πολύ στους «πράσινους».

Τα όσα είπε ο Φώτης Κατσικάρης για τις πιθανότητες που δίνει στον Παναθηναϊκό για πρόκριση στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα, δεν πρέπει να άρεσαν και πολύ στους «πράσινους».

Ο Έλληνας τεχνικός θεωρεί πως η Μπαρτσελόνα είναι αυτή που θα περάσει στην επόμενη φάση ξεπερνώντας το εμπόδιο της ελληνικής ομάδας.

Γνωρίζει καλά του Καταλανούς και τους έχρισε φαβορί. Άλλωστε τους έχει δει και τους έχει αντιμετωπίσει και ως κόουτς της Μπιλμπάο και έτσι θεωρήθηκε από τους πλέον κατάλληλους να μιλήσει για την προημιτελική φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, στην οποία έχουν προκριθεί τέσσερις ισπανικές ομάδες (Μπαρτσελόνα, Κάχα Λαμποράλ, Ρεάλ Μαδρίτης και Βαλένθια). Για αρχή εξήγησε πως η άποψη του είναι ότι δύο εξ αυτών θα βρεθούν σίγουρα στο Φάιναλ Φορ.

Βέβαια, μία θα θα δώσει το παρών ούτως ή άλλως καθώς ο ένας προημιτελικός διεξάγεται μεταξύ Ρεάλ και Βαλένθια. Πάντως, ο ίδιος πιστεύει ότι η έτερη θα είναι η Μπάρτσα. «Δύο ισπανικές ομάδες είναι το πιο πιθανό να βρεθούν στο Final Four, πρώτη απ’ όλες η Μπαρτσελόνα που είναι το απόλυτο φαβορί απέναντι στον Παναθηναϊκό», δήλωσε μιλώντας στο ισπανικό Europa Press.

Πέραν αυτού αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια και στη λίγκα της χώρας, λέγοντας πως «η ACB είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στην Ευρώπη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.