Αποχή και στο μπάσκετ!

Αποχή από την προπόνηση της Τετάρτης έκαναν οι Έλληνες παίκτες του ΠΑΟΚ στο μπάσκετ, λόγω των μεγάλων οφειλών της διοίκησης...

Αποχή από την προπόνηση της Τετάρτης έκαναν οι Έλληνες παίκτες του ΠΑΟΚ στο μπάσκετ, λόγω των μεγάλων οφειλών της διοίκησης προς το πρόσωπο τους, ακολουθώντας τους συναδέλφους τους στο ποδόσφαιρο που… προηγήθηκαν. Παράλληλα, στο κλειστό της Πυλαίας δεν παρουσιάστηκαν και οι τρεις Αμερικανοί της ομάδας, «διαμαρτυρόμενοι» για… μικροποσά! Ο μόνος που βρέθηκε στο γήπεδο ήταν ο Τοντόρ Γκετσέβσκι, ο οποίος όμως έχει πάρει από την αρχή της συμφωνίας του με την ΚΑΕ όλα τα χρήματα σε επιταγές.

Οι Έλληνες του «Δικεφάλου του Βορρά» είχαν συμφωνήσει από νωρίς το μεσημέρι την απεργία τους μετά τη συνάντηση που είχαν με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Μιλιτιάδη Κανώτα, αλλά όλοι εξεπλάγησαν από την κίνηση των Ρόουλ Μάρσαλ, Τζάστιν Γκρέι και Ρόμπερτ Ντόζιερ. Ο λόγος; Η τριάδα δεν παρουσιάστηκε στην απογευματινή προπόνηση, καθώς υπήρξαν διαφορές της τάξης των 200-650 ευρώ στους μισθούς που τους καταβλήθηκαν σήμερα. Αντιθέτως, οι Έλληνες συμπαίκτες τους έχουν να δουν το χρώμα του χρήματος πολύ καιρό. Από το ξεκίνημα της σεζόν έχουν λάβει μόλις 1,5 μηνιάτικο. Το θέμα αυτό συζητήθηκε μεταξύ των παικτών και του «ισχυρού άνδρα» της ΚΑΕ σήμερα το πρωί και η απάντηση που εισεπραξε η «παρέα» των Αποστολίδη, Δέδα και των λοιπών όταν ρώτησε τον Μιλτιάδη Κανώτα τι θα γίνει με τα οφειλόμενα, ήταν πως θα τους καταβληθούν όταν υπάρξουν ανάλογα έσοδα στο σύλλογο. Στα ταμεία του αναμένεται να μπουν χρήματα την προσεχή (20η) αγωνιστική όταν και θα έχει λήξει η τιμωρία των 4 ματς κεκλεισμένων των θυρών.

Το απόγευμα και πριν από την έναρξη της προπόνησης στο PAOK Sports Arena οι Έλληνες παίκτες του ΠΑΟΚ όπως είχανε συμφωνήσει μετά το πέρας της συνάντησής του με τον πρόεδρο της ΚΑΕ βρέθηκαν μεταξύ τους και συζήτησαν. Οι Έλληνες συναντήθηκαν και πριν την απογευματινή προπόνηση, νωρίτερα είχαν συζητήσει και με τον μάνατζερ της ΚΑΕ, Νίκο Σταυρόπουλο, αλλά και με τον τιμ μάνατζερ, Τέλη Ζουρνατσίδη, ενώ την ώρα που θα προπονούνταν -αν δεν απεργούσαν- συναντήθηκαν με τον αντιπρόεδρο του συλλόγου, Παρίση Στογιάννη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.