Οριστική αναβολή

Δεν άλλαξε κάτι για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος και την Τετάρτη ανακοινώθηκε η οριστική του αναβολή.

Δεν άλλαξε κάτι για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος και την Τετάρτη ανακοινώθηκε η οριστική του αναβολή. Η Ελληνική Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης έκανε μέσω του προέδρου της, Γιώργου Βασικαλόπουλου, γνωστή τη θέση της για το συγκεκριμένο θέμα, ζητώντας τη διεξαγωγή της αναμέτρησης την ερχόμενη Κυριακή, όπως έχει καθοριστεί εδώ και αρκετούς μήνες.

Από την πλευρά της, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ανακοίνωσε την οριστική αναβολή του τελικού και τη ματαίωσή του μέχρι νεοτέρας. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να οριστικοποιηθεί η νέα ημερομηνία της διεξαγωγής της αναμέτρησης μεταξύ των «αιωνίων» στο κλειστό του Ελληνικού. Η ΕΟΚ και ο ΠΣΑΚ τονίζουν πως μπορούν να διοργανώσουν τον τελικό και να δημιουργήσουν την εορταστική ατμόσφαιρα που του αρμόζει, μοιράζοντας τις προσκλήσεις σε συγκεκριμένα άτομα (αθλητές, παλαιμάχους και μαθητές), ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα από την πλευρά της αστυνομίας.

Η ανακοίνωση της ΓΓΑ αναφέρει: “ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ

Την αναβολή διεξαγωγής του Τελικού Κυπέλου Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος μεταξύ των ομάδων «ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο. – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ ΚΑΕ», που επρόκειτο να διεξαχθεί στο Κ.Γ. Καλαθοσφαίρισης Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων Ελληνικού, στις 6 Μαρτίου 2011 και ώρα 18.30, για προφανείς λόγους διαφύλαξης  της ζωής, της σωματικής ακεραιότητας, της περιουσίας των πολιτών, δηλαδή, για άκρως σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης.

Η ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού θα καθοριστεί, σύμφωνα με το Νόμο, από τη διοργανώτρια αρχή, όταν διασφαλιστούν όλοι οι όροι για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.