Ιβκοβιτς: “Οι παίκτες δεν είναι μηχανές”

Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς άπλωσε πέπλο προστασίας στους παίκτες του και τόνισε πως δεν είναι μηχανές...

Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς άπλωσε πέπλο προστασίας στους παίκτες του και τόνισε πως δεν είναι μηχανές, ενώ άφησε και μία πικρία για τον κόσμο της ομάδας του.

“Μετά τον αγώνα στην Τουρκία εγώ ήθελα να έχουμε έναν καλό έλεγχο του παιχνιδιού. Η αναλογία λαθών με ασίστ δεν ήταν καλή, αλλά οι παίκτες δεν είναι μηχανές. Ο Τεόντοσιτς δεν προπονήθηκε, ενώ χωρίς προπόνηση μπήκε και ο Σπανούλης. Ο Γλυνιαδάκης ήταν καλός, αλλά και αυτός χόρτασε με τους 13 πόντους που πέτυχε. Ο Γκόρντον ήταν θετικός και μας έδειξε ότι κάναμε καλά που τον βάλαμε ξανά στην ομάδα στο πρωτάθλημα”.

Ο Σέρβος τεχνικός μίλησε και για τον τελικό Κυπέλλου, στον οποίο θα βρεθούν μόνο μαθητές, “Στη Βαλένθια νικήσαμε σε ένα σημαντικό παιχνίδι και μας χειροκρότησαν, ενώ μετά μας περίμεναν έξω για να πάρουν αυτόγραφα. Η ισπανική κουλτούρα δεν διαφέρει από αυτή των Ελλήνων. Πρέπει να βοηθήσετε και εσείς οι δημοσιογράφοι. Στην αρχή της σεζόν άκουγα πως με το πρώτο μπουκάλι θα αποχωρούσαν όλοι, αλλά δεν τον είδα αυτό να γίνεται πράξη. Ελπίζω πως θα μπορέσουμε να κερδίσουμε κάποιους φιλάθλους από τα παιδιά που θα έρθουν στο γήπεδο. Φυσικά και θα θέλαμε τους φιλάθλους μας, αλλά αυτή η απόφαση δεν είναι δική μας”.   


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.