Κορωνιός: «Μόνη σκέψη η νίκη»

Μόνο τη νίκη θέλει η ΑΕΚ στην αναμέτρηση με το Περιστέρι, σύμφωνα με τον Άγγελο Κορωνιό.

Μόνο τη νίκη θέλει η ΑΕΚ στην αναμέτρηση με το Περιστέρι, σύμφωνα με τον Άγγελο Κορωνιό. Ο Έλληνας κόουτς της Ένωσης υπογράμμισε πως όλες οι αναμετρήσεις μέχρι το τέλος της σεζόν είναι κρίσιμοι για την ομάδα του, ενώ τόνισε πως χρειάζεται ενέργεια για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Ντάρκο Κοχαντάρεβιτς.

Ο Άγγελος Κορωνιός δήλωσε: «Έχουμε όλοι επίγνωση της κατάστασης, καθώς γνωρίζουμε ότι η ομάδα δεν έχει περιθώρια για την παραμικρή απώλεια μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος. Συνεπώς, για το παιχνίδι με το Περιστέρι δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο παρά τη νίκη. Ευελπιστώ ότι οι φίλαθλοί μας έχουν αντιληφθεί την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα και θα τη βοηθήσουν με την παρουσία τους στα παιχνίδια, αρχής γενομένης από το ματς με το Περιστέρι. Χρειαζόμαστε την ενέργειά τους προκειμένου να υλοποιήσουμε το στόχο της παραμονής».

Από την πλευρά του, ο Ντάρκο Κοχαντάρεβιτς υπογράμμισε: «Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο δεν έχουμε δικαίωμα “στραβοπατήματος”. Εννοείται ότι θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη, έχοντας δίπλα μας τους φιλάθλους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.