Με προβλήματα στη Ρόδο

Με ανοικτά μέτωπα σε διάφορες κατευθύνσεις και το κλίμα βαρύ στις τάξεις του, εξαιτίας της βαθμολογικής θέσης του, θα παραταχθεί αύριο στη Ρόδο απέναντι στον Κολοσσό ο Ηρακλής

Με ανοικτά μέτωπα σε διάφορες κατευθύνσεις και το κλίμα βαρύ στις τάξεις του, εξαιτίας της βαθμολογικής θέσης του, θα παραταχθεί αύριο στη Ρόδο απέναντι στον Κολοσσό ο Ηρακλής (17.00). Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, λόγω ενοχλήσεων στη μέση, δεν υφίσταται ο Σάββας Ηλιάδης. Στο «Βενετόκλειο» δείχνει, επιπλέον, πως θα φορέσει για τελευταία φορά τη φανέλα της ομάδας ο Σμους Πάρκερ, ενώ επιθυμία να τερματίσουν τη συνεργασία μαζί της φέρεται πως διακατέχει έντονα τους Φώτη Λαμπρόπουλο, Άρβιντας Εϊτουταβίτσιους.

Επιπλέον «πονοκέφαλος» στα παραπάνω αποτελεί η αποστασιοποίηση που φαίνεται πως θα έχει εφεξής από τα κοινά του τμήματος, ο βασικός τελευταία χορηγός του, Γιώργος Γαλανός.

Για τον αγώνα με τον Κολοσσό ο Κρις Χουγκάζ ανέφερε: «Προσπαθούμε να διατηρήσουμε ψηλά την ψυχολογία μας, έχοντας ακόμη 9 αγώνες, όπου θα τους παλέψουμε όλους μέχρι τέλους. Ναι μεν μπορεί να έχουμε προβλήματα, αλλά δεν πρέπει να μένουμε σε αυτά και να είμαστε με χαμηλά το κεφάλι πριν καν μπούμε στον αγώνα. Έχουμε ικανότητες, και σαν άτομα, και σαν ομάδα, και είμαστε ο Ηρακλής, κάτι που δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ποτέ. Με αυτό το σκεπτικό θα παρουσιαστούμε στη Ρόδο, απέναντι σε μια σοβαρή και καλή ομάδα.»

Ο Βασίλης Αγγελακόπουλος, με τη σειρά του, είπε: «Είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας, όλοι γνωρίζουμε ότι ο Κολοσσός είναι πολύ καλή ομάδα. Εμείς είμαστε σε δύσκολη θέση αλλά θα πάμε να παλέψουμε σκληρά, για την ιστορία του Ηρακλή και για τον εαυτό μας, γιατί δεν είναι αυτή η εικόνα μας, όπως παίξαμε στους προηγούμενους αγώνες. Θα δούμε κάθε αγώνα ξεχωριστά, έχουμε ακόμη εννιά αγώνες για το τέλος του πρωταθλήματος και θα πρέπει να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο.»

Για την κατάσταση της ομάδας τοποθετήθηκε, μέσω δήλωσης του στη σελίδα της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, ο πρόεδρος του «Γηραιού», Μάκης Σαρλής: «Η διοίκηση της ΚΑΕ Ηρακλής θα προασπίσει, σε απόλυτο βαθμό, τα συμφέροντα της και την ιστορία του Ηρακλή. Παλεύουμε, υπό δυσμενείς συνθήκες, για να διατηρηθεί η αξιοπρέπεια του μεγάλου αυτού συλλόγου και δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν, όπως κι αν λέγεται, όποιος κι αν είναι, να παίζει παιχνίδια επειδή φοβάται να επωμισθεί τις δικές του ευθύνες,» ήταν τα λόγια του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.