“Καθαρό μυαλό…”

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς μίλησε για "καθαρό μυαλό", κάτι που δεν απείχε πολύ και από τα όσα είπε ο Ίαν Βουγιούκας.

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να τελειώσει η αναμέτρηση με την Κάχα Λαμποράλ και να πάνε στα σπίτια τους να ξεκουραστούν οι παίκτες του Παναθηναϊκού και την Παρασκευή βρέθηκαν να ταξιδεύουν για την Καβάλα.

Στην πόλη της βορείου Ελλάδος θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο (15:00) την τοπική ομάδα για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1. Γι’ αυτό και ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς μίλησε για «καθαρό μυαλό», αλλά και για το μικρό χρονικό διάστημα που μεσολαβεί ανάμεσα στα δύο παιχνίδια, κάτι που δεν απείχε πολύ και από τα όσα είπε ο Ίαν Βουγιούκας.

«Μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι όπως ήταν αυτό με την Κάχα Λαμποράλ, έχουμε στο πρόγραμμα μία ακόμη δυνατή εκτός έδρας αναμέτρηση για το ελληνικό πρωτάθλημα, όπως είναι το παιχνίδι με την Καβάλα. Είναι γεγονός πως δεν είναι εύκολο να παίζεις δεύτερο δυνατό  παιχνίδι μέσα σε  δύο ημέρες  και θα πρέπει να έχουμε φρέσκο μυαλό και να διατηρήσουμε την συγκέντρωσή μας όπως αρμόζει σε ένα τέτοιο παιχνίδι, έτσι ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα», ήταν τα λόγια του Σέρβου τεχνικού.

Απ’ την άλλη ο Ίαν Βουγιούκας εξήγησε πως το «τριφύλλι» πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικό καθότι δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες. «Έχουμε έναν ακόμη αγώνα για το ελληνικό πρωτάθλημα μπροστά μας, όπου ξέρουμε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες. Η Καβάλα έχει δείξει με την πορεία της ότι είναι μια σοβαρή ομάδα που παλεύει όλους τους αγώνες, είναι πιο δυνατή στην έδρα της, έχει πάρει κάποια πολύ καλά αποτελέσματα και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και προσεκτικοί. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό, να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε. Είναι το πρώτο που πρέπει να προσέξουμε, αναζητώντας παράλληλα και μια καλή εμφάνιση», τόνισε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.