Σούμποτιτς: «Μεγάλη αγάπη ο Άρης»

Στους λόγους που τον οδήγησαν στην επιστροφή στον Άρη αναφέρθηκε ο Λευτέρης Σούμποτιτς.

Στους λόγους που τον οδήγησαν στην επιστροφή στον Άρη αναφέρθηκε ο Λευτέρης Σούμποτιτς. Ο Σλοβένος τεχνικός τόνισε πως οι «κίτρινοι» μαζί με την Ολίμπια είναι οι δυο αγαπημένες του ομάδες, ενώ συμπλήρωσε πως δε φοβάται την πίεση και τις μεγάλες προσδοκίες.

Ο Σούμποτιτς τόνισε αρχικά στον Τύπο της πατρίδας του: «Ο Άρης είναι μια παλιά αγάπη. Σε δύο ομάδες έχω περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας μου κι αυτές είναι η Ολίμπια και ο Άρης. Στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή ο αθλητισμός βρίσκεται σε δύσκολη περίοδο και το μπάσκετ δεν αποτελεί εξαίρεση. Οι συζητήσεις με τον Άρη κράτησαν καιρό, αλλά στο τέλος αποφάσισα να υπογράψω».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Ο κόσμος δεν ξέρει καλά τι εστί Άρης. Είναι ένας σύλλογος που στον καιρό που εγώ ήμουν παίκτη κατακτούσε όλους τους τίτλους στην Ελλάδα και είχε μεγάλες επιτυχίες. Η πίεση και οι απαιτήσεις είναι μεγάλες από τον Τύπο και τους φιλάθλους, όμως έχω συνηθίσει σε αυτό και δεν φοβάμαι».

Τέλος, ο έμπειρος τεχνικός υπογράμμισε για το πώς θα τον υποδεχτούν οι φίλαθλοι του Άρη: «Θα δούμε σύντομα. Πρώτα παίζουμε στη Γερμανία και μετά στο Περιστέρι. Ακόμη δεν είχα την ευκαιρία να το διαπιστώσω. Όλα είναι ανοικτά. Πάντως αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο. Πρώτα θα πρέπει να περιμένουμε την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.