Συμφώνησαν για τα μέτρα ασφαλείας των τελικών

Ευρεία σύσκεψη, σε καλό κλίμα, με συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων φορέων, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη, για τα μέτρα ασφάλειας και την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων πλέι οφ του πρωταθλήματος μπάσκετ μεταξύ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού.

Ευρεία σύσκεψη, σε καλό κλίμα, με συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων φορέων, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για τα μέτρα τάξης και ασφάλειας και την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων πλέι οφ του πρωταθλήματος μπάσκετ μεταξύ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού που θα διεξαχθούν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, αρχής γενομένης από μεθαύριο, Παρασκευή.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν: ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά, Ταξίαρχος Γιάννης Διαμαντόπουλος, πλαισιούμενος από υψηλόβαθμους αξιωματικούς της Αστυνομίας, ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος, και ο υπεύθυνος ασφαλείας, Κώστας Ζαχαρόπουλος, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, και ο υπεύθυνος ασφαλείας, Μιχάλης Γεωργαντής, ο Διευθυντής του ΕΣΑΚΕ, Γεώργιος Κονδύλης, ο εκπρόσωπος της ΔΕΑΒ, Θεόδωρος Βιδάλης, και, από πλευράς ΣΕΦ, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Αντώνης Αρώνης, ο Συντονιστής Διευθυντής, Παναγιώτης Φασούλας, ο Αναπληρωτής Συντονιστής Διευθυντής, Γιώργος Σιγάλας, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες του Σταδίου.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε: να του δοθεί η λίστα με τους security που θα παράσχουν τις υπηρεσίες τους στο Σ.Ε.Φ κατά τη διάρκεια των αγώνων και να τηρηθούν όλα τα οριζόμενα από την προκήρυξη και τους κανονισμούς του ΕΣΑΚΕ, σε ό,τι αφορά τις αποστάσεις από τις καθίσματα περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου και τις αποστάσεις ασφαλείας από τον πάγκο της ομάδας του μέχρι τις κερκίδες.

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος, ζήτησε να υπάρξει ισονομία και στα δύο στάδια σ’ό,τι αφορά στις αποστάσεις μεταξύ πάγκων και κερκίδας και, γενικότερα, να τηρηθούν οι κανόνες και να ισχύσουν οι ίδιες συνθήκες και στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Παράλληλα, κατέθεσε πρόταση να πραγματοποιηθεί κοινή σύσκεψη με συμμετοχή των δύο ομάδων στο Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (Γ.Α.Δ.Α.) για τα μέτρα τάξης των αγώνων. Με την πρόταση συμφώνησε και ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και διαβεβαίωσε για τα αυστηρά μέτρα που θα ληφθούν στο ΟΑΚΑ.

Μεταξύ άλλων αποφασίστηκε να εκδοθούν συνολικά 11.140 εισιτήρια, τα οποία θα διατεθούν για τις ανάγκες της γηπεδούχου ΚΑΕ, ενώ οι θύρες θα ανοίξουν στις 17:30, δηλαδή 2,5 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.
Στο μεταξύ, η διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας πρότεινε κι έγινε αποδεκτό από όλους τους εμπλεκόμενους, οι αγώνες να συνδυαστούν με την ανάληψη μιας από κοινού πρωτοβουλίας, με φιλανθρωπικό περιεχόμενο. Ο χαρακτήρας της πρωτοβουλίας θα συνίσταται στη συγκέντρωση τροφίμων (αλεύρι, ρύζι, όσπρια, εβαπορέ και ζαχαρούχο γάλα και ό,τι άλλο προϊόν ενδείκνυται), τα οποία οι φίλαθλοι θα συνεισφέρουν κατά την προσέλευση τους στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και θα τα παραδίδουν στους εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους και σε κεντρικά σημεία που θα έχουν υποδειχθεί. Τα συγκεκριμένα είδη, σ’ ότι αφορά στο ΣΕΦ, θα διατεθούν στην Εκκλησία και ειδικότερα στη Μητρόπολη Πειραιώς, η οποία θα τα διαθέσει για τις ανάγκες άνεργων, άστεγων και αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας, οι οποίοι έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.