“Τεράστια απώλεια”

Ανάμεικτα ήταν τα συναισθήματα των παικτών του Αμαρουσίου όταν τελείωσε η νικηφόρα αναμέτρηση τους με την Καβάλα.

Από τη μία η χαρά, από την άλλη η λύπη. Ανάμεικτα ήταν τα συναισθήματα των παικτών του Αμαρουσίου όταν τελείωσε η νικηφόρα αναμέτρηση τους με την Καβάλα. Ιδίως αυτά του ηγετικού διδύμου της ομάδας, Κόμματου-Γκαγκαλούδη, το οποίο έπαιξε μαζί για τελευταία φορά σήμερα. Ο Νέστωρας μεταγράφεται στην τουρκική Μερσίν για τους επόμενους μήνες και θέλησε να αποχαιρετήσει με τον καλύτερο τρόπο την ομάδα που τον «ανέστησε» φέτος.

«Ένιωσα το Μαρούσι ως οικογένεια και αυτό ήταν πολύ σημαντικό για ‘μένα. Η συμφωνία μου με τη Μερσίν έχει ολοκληρωθεί και αύριο φεύγω», τόνισε μετά το παιχνίδι. Όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στην ομάδα των βορείων προαστίων μετά το τέλος της σεζόν, απάντησε πως «ο Θεός είναι μεγάλος. Θα δούμε». Τι του μένει από τη θητεία του σε αυτή; «Δείξαμε ότι είμαστε μια μεγάλη οικογένεια, παρά το πολλά προβλήματα που αντιμετωπίσαμε».

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης μίλησε για τον φίλο και συμπαίκτη του, τον οποίο αποχαιρέτησε με το δικό του τρόπο όταν ο Κόμματος πήγε να καθίσει στον πάγκο, ελάχιστα πριν τη λήξη του ματς. Τον φίλησε και του είπε: «Μόνο με ‘σένα μπορώ να τα κάνω αυτά. Θα μου λείψουν τώρα που θα φύγεις». Γι’ αυτό άλλωστε και στις δηλώσεις του χαρακτήρισε την αποχώρηση του ως «τεράστια απώλεια» για το Μαρούσι. Παράλληλα, τόνισε ότι «του αξίζουν συγχαρητήρια που έμεινε στο σημερινό παιχνίδι και βοήθησε με αυτό τον τρόπο». Όσο για την ομάδα του; «Εμείς συνεχίζουμε το τρελό ταξίδι που ξεκινήσαμε στην αρχή της σεζόν με προορισμό το άγνωστο».  
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.