Αλεξανδρής: «Έχουμε προβλήματα»

Στις απουσίες του Αμαρουσίου στον αγώνα με την Καβάλα στάθηκε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Στις απουσίες του Αμαρουσίου στον αγώνα με την Καβάλα στάθηκε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής. Ο τεχνικός της ομάδας των Βορείων Προαστίων τόνισε πως η Καβάλα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα των Κογιαντίνοβιτς και Βαβάτσικο, οι οποίοι εγχειρίστηκαν λόγω κατάγματος στο ζυγωματικό.

Χαρακτηριστικά, ο Αλεξανδρής τόνισε: «Και μόνο μια ματιά στον βαθμολογικό πίνακα αρκεί για να καταλάβει κανείς πόσο δύσκολο είναι το ματς. Η Καβάλα διαγράφει μια αξιοθαύμαστη πορεία , στον πρώτο γύρο μας νίκησε κατά κράτος και δείχνει ότι είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και μακριά από την έδρα της. Εμείς για μια ακόμη φορά πρέπει πρώτα να βρούμε τρόπο να αντιμετωπίσουμε τα δικά μας προβλήματα. Μέσα στην εβδομάδα χάσαμε δυο παίκτες με τον ίδιο τραυματισμό και πλέον έχουμε λιγοστέψει. Ειδικά ο Κογιαντίνοβιτς είναι από τα βασικά γρανάζια μας. Δεν μπορούμε όμως να κάνουμε τίποτε άλλο από αυτό που κάνουμε από την αρχή της σεζόν: να παλέψουμε για κάθε μπαλιά στην άμυνα και στην επίθεση».

Από την πλευρά του, ο Ντάλιμπορ Μπάγκαριτς δήλωσε: «Χάσαμε δυο πολύτιμους παίκτες. Από τότε που έχω έρθει στην ομάδα, δεν θυμάμαι να είχαμε ποτέ τόσα μαζεμένα προβλήματα τραυματισμών. Παίζουμε στην έδρα μας , θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ως ομάδα και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Στο ματς του πρώτου γύρου δεν ήμουν, αλλά ξέρω ότι ο αντίπαλός μας έχει παίκτες με εμπειρία και ικανότητες. Η πορεία του δεν είναι τυχαία. Ούτε όμως και η δική μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.