Σφαιρόπουλος: “Να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο”

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα θα παραταχθεί το Σάββατο ο Κολοσσός Ρόδου στο κλειστό του ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα θα παραταχθεί το Σάββατο ο Κολοσσός Ρόδου στο κλειστό του ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε ότι θέλει από την ομάδα του να δείξει απέναντι στους πρωταθλητες Ελλάδας το καλό αγωνιστικό πρόσωπό της και να εφαρμόσει τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το παιχνίδι της.

«Είναι ένας αγώνας απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης» τόνισε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο προπονητής του Κολοσσού και συνέχισε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει μέσα στο γήπεδο, γι’ αυτό κι εμείς θέλουμε να δείξουμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο, εφαρμόζοντας τα στοιχεία του παιχνιδιού μας τόσο αμυντικά όσο κι επιθετικά κόντρα σε μία πολύ δυνατή ομάδα».

Ο Γιούριτσα Γκόλεματς, ο οποίος έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε στον σαββατιάτικο αγώνα, σχολιάζοντας: «Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε, χωρίς άγχος για το τελικό αποτέλεσμα. Είμαστε ρεαλιστές, παίζουμε απέναντι στον Παναθηναϊκό, που είναι από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης εδώ και πολλά χρόνια. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε στο παιχνίδι είναι να εφαρμόσουμε κάποια πράγματα που δεν κάναμε στο ματς με την Καβάλα και τα οποία δουλέψαμε πολύ μέσα στην εβδομάδα. Θέλουμε να μείνουμε ικανοποιημένοι από την απόδοσή μας και την προσπάθειά μας και να βελτιώσουμε ορισμένα στοιχεία ενόψει του αγώνα με τον Ηρακλή, που είναι πολύ σημαντικός. Μπορεί να μην έμεινα πολύ καιρό στον Παναθηναϊκό, αλλά ήταν πολύ μεγάλη τιμή για μένα να παίξω σε αυτήν την ομάδα και θα είναι πραγματικά πολύ ευχάριστο να δω γνωστούς και φίλους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.