Γκέκος: «Την… πάτησα με την ΑΕΚ»

Έσπασε τη σιωπή του και μαζί έλυσε και απορίες σήμερα ο Μηνάς Γκέκος.

Έσπασε τη σιωπή του και μαζί έλυσε και απορίες σήμερα ο Μηνάς Γκέκος. Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για τη θητεία του στην ΑΕΚ, για την απόφαση του να παραιτηθεί, για τους παίκτες, για τον Μπάμπη Καραμανλή, αλλά και για τον Άγγελο Κορωνιό. 

Ήθελε να ηρεμήσει μετά τους μήνες που κάθισε στον πάγκο της «Ένωσης» και έτσι ο Μηνάς Γκέκος «εμφανίστηκε» ξανά 19 ημέρες μετά την αποχώρηση του, παραθέτοντας γεύμα στους ρεπόρτερ της ΑΕΚ σε εστιατόριο του Κολωνακίου. «Εν αρχή είναι η παραδοχή.» λένε και ο ίδιος ξεκίνησε. σωστά. Μίλησε για το λάθος που έκανε το καλοκαίρι όταν ανέλαβε τις τύχες της ομάδας. «Την πάτησα. το καλοκαίρι. Δυστυχώς, τα πράγματα δεν έγιναν όπως τα προγραμματίσαμε κι αυτό με πείραξε. Αισθάνομαι άσχημα για κάποια παιδιά που έμειναν ή ήρθαν στην ομάδα και φάνηκα αναξιόπιστος προς αυτά. Σε κάποιους μπορεί να φέρθηκα σκληρά», ήταν τα πρώτα λόγια του. Ο λόγος για τον οποίο έφυγε ήταν διότι «ήθελα το καλό της ομάδας. Αποχώρησα γιατί «άδειασα». Θεώρησα και θεωρώ ότι η αλλαγή θα έκανε καλό στην ΑΕΚ. Τότε, δεν είχα πια άλλο κίνητρο για να πείσω τους παίκτες. Πάντως, αν έχω πικράνει κάποιους ζητώ συγγνώμη και αναλαμβάνω την ευθύνη (σ.σ. για την εικόνα της «Ένωσης») στο ποσοστό που μου αναλογεί».

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να εκφράσει και τον τρόπο με τον οποίο σκέφτηκε κάποια πράγματα και οδηγήθηκε στην έξοδο. Όπως; Η κουβέντα ήρθε στους διοικούντες. «Όταν αποφάσιζα να φύγω είχα κατά νου ότι κάποιοι θα ευαισθητοποιηθούν. Δεν ευαισθητοποιήθηκε κανένας. Μόνο ο Μπάμπης Καραμανλής, που είναι ο άνθρωπος που τρέχει μόνος του για την ομάδα. Ευχαριστώ όλους όσοι ήθελαν να ξαναγυρίσω, αλλά είχα λάβει την απόφασή μου». Ο ίδιος μία λύση βλέπει μόνο στον ορίζοντα, καθώς «μαγικά δεν υπάρχουν. Απαιτείται συσπείρωση. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι που να μπορούν να βοηθήσουν την ΑΕΚ. Θεωρώ ότι χρειάζονταν στη διοίκηση της ΑΕΚ κάποιοι που θα μπορούσαν να εμπνεύσουν. Ο Χρήστος Ζούπας και ο Γιώργος Τρόντζος για παράδειγμα. Γενικότερα, πιστεύω σε ένα τέτοιο εγχείρημα. Έστω και τώρα όμως, ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την ομάδα».
Τέλος, μίλησε με αισιοδοξία για τον αντικαταστάτη του, Άγγελο Κορωνιό. «Θέλω να ευχηθώ μέσα από τη καρδιά μου τα καλύτερα στον Άγγελο Κορωνιό. Μακάρι να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής. Έχει αναλάβει δύσκολη αποστολή, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρει», τόνισε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.