Πέρασαν από έλεγχο Περπέρογλου, Σάτο

Ο παγκόσμιος οργανισμός κατά του ντόπινγκ WADA υπέβαλλε σε αντι-ντόπινγκ έλεγχο τους Περπέρογλου, Σάτο.

Μετά τους Μπουρούση, Μαυροκεφαλίδη του Ολυμπιακού, ο παγκόσμιος οργανισμός κατά του ντόπινγκ WADA υπέβαλλε σε αντι-ντόπινγκ έλεγχο δύο μπασκετμπολίστες του Παναθηναϊκού. Στο κλειστό του ΟΑΚΑ βρέθηκε αιφνίδια ο WADA, όπως συνηθίζει εξάλλου, με τους εκπροσώπους του να επιλέγουν τον Στράτο Περπέρογλου και τον Ρομέιν Σάτο για δειγματοληψία.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη στη συνέχεια χωρίς τον Κώστα Καϊμακόγλου στην αποστολή, ενόψει του δεύτερου ημιτελικού με τον Άρη, για το Κύπελλο Ελλάδας. Ο διεθνής φόργουορντ έχει ξεπεράσει τη θλάση στο μηριαίο δικέφαλο, αλλά δεν υπάρχει λόγος να πιεστεί ενόψει των σημαντικών αγώνων στην Ευρωλίγκα. Ο Ομπράντοβιτς συμπεριέλαβε 13 παίκτες στην αποστολή, ανάμεσα στους οποίους ο νεαρός Γιάννης Καραμαλέγκος. Το τζάμπολ έχει οριστεί για τις 19:00 στο Αλεξάνδρειο και το +29 (87-58) του πρώτου αγώνα στο ΟΑΚΑ δεν αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας στους γηπεδούχους.

Πάντως, ο Περπέρογλου επισήμανε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Δεν έχει σημασία τι έγινε σε εκείνο το παιχνίδι. Εμείς το αντιμετωπίζουμε ως μια ξεχωριστή αναμέτρηση, στην οποία θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και πάλι και να προσπαθήσουμε για τη νίκη. Δεν είναι στο μυαλό μας το +29 του πρώτου αγώνα. Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι και έτσι θα το αντιμετωπίσουμε από το πρώτο λεπτό. Ο Άρης στο γήπεδό του έχει άλλη δυναμική παραδοσιακά, ενώ εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να συνεχίσουμε με ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα, αλλά και να παίξουμε καλό μπάσκετ. Γνωρίζουμε ότι ο αγώνας αυτός «σφραγίζει» ένα εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και θέλουμε να φτάσουμε ως εκεί δείχνοντας το καλό μας αγωνιστικά πρόσωπο, σεβόμενοι τον αντίπαλό μας, αλλά και τους εαυτούς μας μέσα στο παρκέ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.