Βήμα παραμονής για τον Ηλυσιακό

Ντέρμπι μόνο στα "χαρτιά" αποδείχθηκε η αναμέτρηση του Ηλυσιακού με τον Ηρακλή για την 16η ημέρα στην Α1.

Ντέρμπι μόνο στα “χαρτιά” αποδείχθηκε η αναμέτρηση του Ηλυσιακού με τον Ηρακλή για την 16η ημέρα στην Α1 ανδρών. Η ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη έχοντας πρώτο σκόρερ τον Κυρίτση που σημείωσε 13 πόντους, συνέτριψε 79-49 τον “γηραιό” και πήρε βαθμολογική ανάσα αφού ξέφυγε από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα την οποία κατέχει πλέον ο Ηρακλής.

Ο Ηρακλής με καλάθι του Ντρόμπνιακ στο πρώτο λεπτό του β` δεκαλέπτου έφερε το ματς στα ίσα (17-17), όμως από το σημείο εκείνο και έκτοτε, η εικόνα του αγώνα άλλαξε άρδην. Με τον Χατζή να σημειώνει 10 πόντους σε συνολικά οκτώ λεπτά, η ομάδα του Φλεβαράκη πέτυχε επί μέρους σκόρ 17-3 εκτοξεύοντας το προβάδισμα για τους γηπεδούχους στο 34-20 στο 17ο λεπτό. Το ημίχρονο έκλεισε στο +16 (39-23) για τον Ηλυσιακό, ο οποίος… κατατρόπωσε τον «γηραιό» κατά τη διάρκεια του τρίτου δεκαλέπτου.

Με τον Κυρίτση να πετυχαίνει εννέα πόντους και τον Μπάξτερ επτά, οι γηπεδούχοι «καθάρισαν» με τυπικές διαδικασίες την υπόθεση νίκη αφού ο Ηλυσιακός στο 30ο λεπτό πήρε προβάδισμα… 30 πόντων (65-35). Οι γηπεδούχοι δεν χαλάρωσαν ούτε στην τελευταία περίοδο ολοκληρώνοντας τον… απογευματινό τους περίπατο με τη διαφορά να «κλείνει» στο +30 (79-49). Παράλληλα η ομάδα των Ιλισίων διατήρησε το δικαίωμα στην ελπίδα για παραμονή στην κατηγορία, την οποία θα διεκδικήσει στις εναπομείνασες αγωνιστικές μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου.

Τα δεκάλεπτα: 17-15, 39-23, 65-35, 79-49

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Κώστας Φλεβαράκης): Καπινιάρης, Καρύδας, Ουέμπ , Κυρίτσης , Χατζής , Παπαντωνίου , Κανονίδης , Κουκουλάς , Τόντιτς , Κασελάκης , Μπάξτερ , Ντόουσον .
ΗΡΑΚΛΗΣ (Γιώργος Καλαφατάκης): Πίτερς , Πάρκερ , Δεμερτζής, Παπανικολόπουλος , Αγγελακόπουλος, Πέτροβιτς , Κοπρίβιτσα, Δέσπος , Κόλεμαν , Ηλιάδης, Εϊτουταβίτσιους , Λαμπρόπουλος .


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.