Με Ντρόμπνιακ η αποστολή για Ηλυσιακό

Κομμάτι του Ηρακλή αποτελεί επίσημα από σήμερα ο Πρέντραγκ Ντρόμπνιακ.

Κομμάτι του Ηρακλή αποτελεί επίσημα από σήμερα ο Πρέντραγκ Ντρόμπνιακ. Ο Μαυροβούνιος σέντερ, αφού υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε συμβόλαιο που θα τον διατηρήσει στις τάξεις του “Γηραιού” ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν.Βρίσκεται, μάλιστα, με την αποστολή που ταξίδεψε στην Αθήνα για την αυριανή, καθοριστικής σημασίας, αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό (17.00).
“Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που θα αγωνιστώ σε μια ομάδα που παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία. Είναι μια ξεχωριστή εμπειρία για μένα. Δεν το σκέφτηκα πολύ για να πω το “ναι” στην πρόταση που μου έγινε. Ήθελα να παίξω ξανά μπάσκετ, μου ήρθε η πρόταση από τον Ηρακλή που παίζει στην Α1 της Ελλάδας που μου αρέσει πολύ, αλλά είναι και στη Θεσσαλονίκη, μια πολύ όμορφη πόλη που είναι και κοντά στο Βελιγράδι”, δήλωσε ο καλαθοσφαιριστής.
Ο Ντρόμπνιακ συγκέντρωσε πληροφορίες, , για τους “κυανόλευκους” από τον Βλάντιμιρ Πέτροβιτς, με τον οποίο “Είμαστε φίλοι 15 χρόνια. Μιλήσαμε πριν έρθω και μου είπε ορισμένα πράγματα”, όπως τόνισε.
Εξήγησε ακόμη: “Μπορεί να μην είμαι στην τέλεια φυσική κατάσταση, αλλά έκανα προπονήσεις και είμαι έτοιμος να βοηθήσω. Παιχνίδι με παιχνίδι θα αποκτώ και καλύτερο ρυθμό. Είχα κάποιες προτάσεις το προηγούμενο διάστημα, αλλά δεν ήταν ικανές να με κάνουν να τις αποδεχθώ. Υπάρχουν αρκετοί αγώνες μέχρι το τέλος. Παίζουμε με τον Ηλυσιακό, ένα κρίσιμο ματς, αλλά δεν είναι το παν, αφού θα υπάρχει και συνέχεια”.
Για την αυριανή αναμέτρηση στα πλάνα του Γιώργου Καλαφατάκη δεν βρίσκεται ο Βασίλης Αγγελακόπουλος, καθώς ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο γαστροκνήμιο. 
Για το παιχνίδι ο τεχνικός του Ηρακλή σχολίασε: “Για εμάς είναι ένας κρίσιμος αγώνας που ακολουθεί ένα άσχημο αποτέλεσμα, που μας κόστισε και ψυχολογικά. Επιδιώξαμε όλη την εβδομάδα να ανορθώσουμε το ηθικό των παικτών, γνωρίζοντας ότι για τον Ηλυσιακό είναι ο “υπέρ πάντων αγών”. Υποδεχθήκαμε και στην ομάδα στην τελευταία της προπόνηση έναν ακόμη παίκτη, τον Ντρόμπνιακ που βεβαίως είναι πολύ έμπειρος, αλλά θα τον υπολογίζουμε απ’ το επόμενο παιχνίδι μας. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.