Σφαιρόπουλος: “Η Καβάλα ψάχνει για εκτός έδρας νίκες”

Κρίσιμο αγώνα δίνει ο Κολοσσός Ρόδου απέναντι στην Καβάλα, όσον αφορά στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Κρίσιμο αγώνα δίνει ο Κολοσσός Ρόδου απέναντι στην Καβάλα, όσον αφορά στην 4η θέση της βαθμολογίας. Το σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου υποδέχεται στο «Βενετόκλειο» την ομάδα της βόρειας Ελλάδας, με την οποία έχει την ίδια συγκομιδή βαθμών.

«Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα πολύ οργανωμένη στον αγωνιστικό χώρο» εξήγησε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. «Η Καβάλα έχει καταφέρει να αξιοποιήσει την έδρα της και “ψάχνει” τώρα για εκτός έδρας νίκες. Γι’ αυτό κι εμείς πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, ώστε να μείνουμε προσηλωμένοι στα σημεία που δουλέψαμε όλη την εβδομάδα, για να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι αυτό. Περιμένω από όλους τους παίκτες μου να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους και καλώ τον κόσμο μας να μας συμπαρασταθεί στην προσπάθεια αυτή που κάνουμε» κατέληξε ο προπονητής των Ροδιτών.

Ο Αντώνης Ασημακόπουλος επισήμανε: «Το παιχνίδι έχει βαθμό δυσκολίας, γιατί η Καβάλα, με την πολύ αξιόλογη πορεία που έχει κάνει ως τώρα στο πρωτάθλημα, έχει δείξει ότι είναι συγκροτημένη ομάδα, ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο και πώς να το παίρνει. Εμείς, από την πλευρά μας, θέλουμε να διατηρήσουμε το “αήττητο” της έδρας μας, αν εξαιρέσουμε τα ματς με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, και να συνεχίσουμε με νίκη, για να μείνουμε ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Θα επιδιώξουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ, όπως προσπαθούμε κάθε φορά, για να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο μας, τον οποίο θέλουμε κοντά μας. Το παιχνίδι είναι καθοριστικής σημασίας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και θέλουμε τη βοήθειά του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.