Σκουρτόπουλος: «Να καλύψουμε το χαμένο έδαφος»

Τη νίκη, που θα δώσει την ευκαιρία στον Πανελλήνιο να καλύψει μέρος του χαμένου εδάφους στη βαθμολογία, θέλει ο Θανάσης Σκουρτόπουλος απέναντι στον Άρη.

Τη νίκη, που θα δώσει την ευκαιρία στον Πανελλήνιο να καλύψει μέρος του χαμένου εδάφους στη βαθμολογία, θέλει ο Θανάσης Σκουρτόπουλος απέναντι στον Άρη. Ο Έλληνας τεχνικός των «ολυμπιονικών» τόνισε πως πρόκειται για μια δύσκολη αναμέτρηση και υπογράμμισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις των τελευταίων αγώνων. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Τορίν Φάνσις.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε χαρακτηριστικά: «Το παιχνίδι με τον Άρη είναι πολύ σημαντικό για μας. Έχουμε μείνει αρκετά πίσω στο πρωτάθλημα και θέλουμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Θεωρώ πως είμαστε ισοδύναμες ομάδες, όπως άλλωστε όλες στο πρωτάθλημα, αν εξαιρέσουμε τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Είμαστε σε καλή κατάσταση και είναι ευκαιρία για μας το γεγονός ότι ο Αρης θα αγωνιστεί χωρίς τους φιλάθλους του, που όλοι γνωρίζουμε τη δυναμικότητά τους και πόσο πολύ τον βοηθούν».

Ο Τορίν Φράνσις υπογράμμισε από την πλευρά του: «Θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές μας εμφανίσεις απέναντι σε μία δυνατή ομάδα. Το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη είναι πολύ δύσκολο και νομίζω ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, να παίξουμε το ίδιο καλή άμυνα όπως στους προηγούμενες αγώνες και να είμαστε πιο ομαδικοί στην επίθεση. Αν έχουμε όλα αυτά τα στοιχεία, πιστεύω ότι θα είμαστε εμείς που θα πανηγυρίσουμε στο τέλος. Τη δυναμικότητα του Άρη τη γνωρίζουμε όλοι. Από εκεί και πέρα όμως, κοιτάμε τη δική μας ομάδα, η οποία αν παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές της, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.