Κορωνιός: “Θετικό τεστ με Ολυμπιακό”

Θετικά αντιμετωπίζει την πρόκληση να κοουτσάρει την ΑΕΚ για πρώτη φορά απέναντι στον Ολυμπιακό, ο Άγγελος Κορωνιός...

Θετικά αντιμετωπίζει την πρόκληση να κοουτσάρει την ΑΕΚ για πρώτη φορά απέναντι στον Ολυμπιακό, ο Άγγελος Κορωνιός, όπως δήλωσε, πριν το ντεμπούτο του για φέτος στην Ένωση (διατέλεσε και στο παρελθόν προπονητής της Ένωσης) στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

«Από την πρώτη μέρα είμαστε υποχρεωμένοι να ‘τρέξουμε’. Η ομάδα διαπίστωσα ότι έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης, ωστόσο, για να επιτύχουμε τα μέγιστα αποτελέσματα πρέπει όλοι μας να εργαστούμε σκληρά. Να βελτιώσουμε, επίσης, τη ψυχολογία και να βρούμε παίκτες, οι οποίοι θα ενδυναμώσουν το ρόστερ. Είναι θετικό ότι θ’ αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό, καθώς θ’ αποτελέσει ένα καλό τεστ για μας. Θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε σχήματα, αλλά και να δούμε σε ποια κατάσταση βρισκόμαστε. Εννοείται ότι δεν θεωρούμε χαμένο το παιχνίδι, αλλά κακά τα ψέματα, φαβορί είναι ο αντίπαλός μας που είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκα. Εμείς θέλουμε τους φιλάθλους μας να μας βοηθήσουν σ’ αυτή την προσπάθεια,» εξήγησε ο έμπειρος τεχνικός.

Ο Μάκης Νικολαΐδης δήλωσε: «Είναι η στιγμή να κάνουμε μια νέα αρχή. Η ομάδα δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ωστόσο, πρέπει να αλλάξουμε τα πράγματα. Σημαντική θα είναι η παρουσία των φιλάθλων στα παιχνίδια μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.