Μπαρτζώκας: “Σεβόμαστε την ΑΕΚ”

Να συνεχίσει το νικηφόρο σερί απέναντι στην ΑΕΚ θέλει ο Πανιώνιος, όπως τόνισε ο πρόπονητής του, Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Πανιώνιος προέρχεται από δύο διαδοχικές νίκες, η τελευταία μεσοβδόμαδα επί του Άρη, και, όπως τόνισε ο τεχνικός των «κυανέρυθρων», Γιώργος Μπαρτζώκας, στόχος την Κυριακή, με αντίπαλο την ΑΕΚ, στο κλειστό της οδού Αρτάκης είναι να μην «σπάσει» το νικηφόρο σερί. Στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο Μπαρτζώκας τόνισε πως η αυριανή αναμέτρηση θα είναι η τελευταία του Μίλος Βούγιανιτς με τη φανέλα του Πανιωνίου, καθώς ο Σέρβος έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρτιζάν Βελιγραδίου.

 «Σεβόμαστε την ΑΕΚ σαν αντίπαλο, έχει παίκτες με μεγάλη εμπειρία και ποιότητα και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι» δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας και συνέχισε: «Για μας έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού θέλουμε να κλείσουμε τον πρώτο γύρο με νίκη και να αποκτήσουμε σιγά-σιγά μια σταθερότητα σαν ομάδα, ύστερα και από τα δύο τελευταία θετικά αποτελέσματα. Η απουσία του ΜακΛίοντ μας στερεί μια ποιοτική λύση από την περιφέρειά μας, ενώ αυτό θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του Μίλος Βούγιανιτς».

Ο Μάριος Μπατής τόνισε: «Προερχόμαστε από δύο νίκες που έχουν ανεβάσει την ψυχολογία της ομάδας, αλλά το παιχνίδι με την ΑΕΚ χρειάζεται μεγάλη προσοχή και είναι ένα τελείως διαφορετικό ματς. Εμείς δεν έχουμε καλά αποτελέσματα στη Νέα Σμύρνη και σε κάποια ματς απογοητεύσαμε τον κόσμο μας, που είναι συνεχώς κοντά μας. Ξέρουμε ότι θα μας στηρίξει και θέλουμε να τον ικανοποιήσουμε. Ελπίζω να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών και να πάρουμε τη νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.