Έρτσεγκ: «Συνέχεια στο αήττητο σερί»

Να ξεχάσουν τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θέλει από τους συμπαίκτες του ο Ζόραν Έρτσεγκ.

Να ξεχάσουν τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θέλει από τους συμπαίκτες του ο Ζόραν Έρτσεγκ. Ο Σέρβος φόργουορντ του Ολυμπιακού τόνισε πως αυτό που έχει σημασία τη δεδομένη χρονική στιγμή για την ομάδα του είναι η συνέχιση των νικηφόρων αποτελεσμάτων, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος στάθηκε και ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Ο Έρτσεγκ δήλωσε για το ματς με τον Ηρακλή: «Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ανήκει από το ίδιο βράδυ στο παρελθόν. Έχουμε μπροστά μας το τελευταίο μας παιχνίδι χωρίς κόσμο και είναι σημαντικό να συνεχίσουμε το αήττητο και να τελειώσουμε αυτή την τιμωρία χωρίς καμία απώλεια. Δεν θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε με χαλαρότητα τους αντιπάλους μας, αλλά από το ξεκίνημα να βάλουμε τις βάσεις για να φτάσουμε στο στόχο μας».

Ο Βαγγέλης Αγγέλου τόνισε για τον αγώνα απέναντι στον «γηραιό»: «Ο αγώνας με τον Ηρακλή πρέπει να μας βοηθήσει να περάσουμε από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό σ’ αυτό με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και πρέπει να το κάνουμε με συγκέντρωση και σοβαρότητα. Ο Ηρακλής έχει αναδιπλωθεί και κάνει την προσπάθεια του για να σωθεί κι αυτό θα πρέπει να το έχουμε στο μυαλό μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.