Τεόντοσιτς: «Θέλουμε τίτλους»

Στην κατάκτηση τίτλων επικεντρώνει την προσοχή του ο Μίλος Τεόντοσιτς.

Στην κατάκτηση τίτλων επικεντρώνει την προσοχή του ο Μίλος Τεόντοσιτς. Ο Σέρβος γκαρντ αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού, ενώ δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Επίσης, ο Σέρβος παίκτης υπογράμμισε πως αυτό που έχει σημασία για τους «ερυθρολεύκους» είναι η κατάκτηση τίτλων και όχι οι μεμονωμένες νίκες επί του «αιωνίου» αντιπάλου. Ο Τεόντοσιτς μίλησε στην εφημερίδα «Πρωταθλητής». Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Πρώτη φορά κέρδισες στο ΟΑΚΑ! Τελικά ήταν τόσο δύσκολο; «Φυσικά και είναι δύσκολο να νικήσεις τον Παναθηναϊκό μέσα στην έδρα του! Αποδείχτηκε, όμως, κάτι που το πίστευα καιρό. Πως το θέμα είναι να πάμε εμείς αποφασισμένοι και να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας. Να τους κόψουμε το ρυθμό, να πάμε την αναμέτρηση εκεί που θέλουμε. Το καταφέραμε γιατί είχαμε προσήλωση και πίστη για 40 λεπτά. Ήταν καλή νίκη, αλλά δεν μας φτάνει. Θέλουμε κι άλλες και πάνω από όλα θέλουμε τίτλους».

Έβαλες ένα κρίσιμο σουτ, στην τελική αντεπίθεση του Ολυμπιακού. «Ναι, χρειαζόμασταν ένα καλάθι σε αυτό το σημείο. Αυτή η νίκη, όμως, ανήκει στον Ολυμπιακό και τον κόσμο του. Εμείς θέλαμε να την αφιερώσουμε στον Βασίλη, νιώθαμε την ανάγκη να του σταθούμε σε αυτό το δύσκολο βράδυ. Χαρήκαμε διπλά. Για την ομάδα και για τον Μπίλι. Ο Ράσο ήταν καταπληκτικός, ο Θοδωρής μας έσπρωξε στη νίκη στο τέλος. Ο “Βασιλό” μπήκε και όλα στην άμυνα έγιναν πιο εύκολα. Τέτοιες νίκες τις παίρνει πάντα η ομάδα, όχι ένας παίκτης».

Δεν έπαιξε ρόλο ο Ντούντα; «Εννοείται! Ο κόουτς είναι μετρ! Όλη η Ευρώπη ξέρει ποιος είναι ο Ίβκοβιτς και πόσο του αρέσουν τα μεγάλα παιχνίδια. Δεν είμαι ο πιο αντικειμενικός να μιλήσω για τον Ντούντα. Εμένα μου έχει “φτιάξει” την καριέρα, οπότε ό,τι και να πω είναι λίγο. Η ηρεμία που σου δίνει, η πίστη που σου διοχετεύει, πάνω από όλα ότι μπαίνεις στο παρκέ και ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να νικήσεις».

Ξεκινάει το Τοπ 16 και υπάρχει μπροστά το ματς με τη Φενέρ. «Το πρώτο πράγμα που πρέπει να πούμε είναι ότι ξεχνάμε τον Παναθηναϊκό. Κάναμε αυτό που πρέπει, αλλά τώρα τελείωσε. Ξεκινάει το Τοπ 16 και κάθε νίκη είναι χρυσάφι. Πρέπει να ξεκινήσουμε πάση θυσία με νίκη, γιατί φαίνεται πως η Φενέρ είναι ο βασικός αντίπαλος για την πρώτη θέση. Χωρίς να υποτιμάω τη Βαλένθια που κέρδισε και αυτή μέσα στο ΟΑΚΑ και με τον Πέσιτς στον πάγκο είναι κίνδυνος-θάνατος. Μην αποπροσανατολιστούμε από τη νίκη και μετά τρέχουμε και δεν φτάνουμε. Η Ευρωλίγκα είναι τεράστιος στόχος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.