Μπαρτζώκας: «Κρίσιμο ματς με Ηρακλή»

Ιδιαίτερα κρίσιμο χαρακτήρισε το ματς απέναντι στον Ηρακλή ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ιδιαίτερα κρίσιμο χαρακτήρισε το ματς απέναντι στον Ηρακλή ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο τεχνικός του Πανιωνίου υπογράμμισε πως θα πρέπει να ξεχάσει η ομάδα του την ήττα από τον Παναθηναϊκό και να παρουσιάσει σαφώς καλύτερη αγωνιστική εικόνα. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε στις δηλώσεις και ο Γιάννης Αθηναίου.

Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: «Για μας είναι ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, όπως είναι φυσιολογικό, μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα που έχουμε και κυρίως μετά τις εμφανίσεις που κάναμε», είπε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας και συνέχισε: «Δεν παίζουμε καλά και οι ανακατατάξεις στο ρόστερ έχουν επηρεάσει την ομάδα. Αντιμετωπίζουμε έναν αντίπαλο που, σε αντίθεση με εμάς, δεν έχει να χάσει κάτι, ενώ άλλαξε προπονητή και αυτό πάντα βοηθάει στην ψυχολογία. Παίζουμε στην έδρα μας και ελπίζω οι παίκτες να έχουν καταλάβει πώς πρέπει να παρουσιαστούμε για να κερδίσουμε αυτό το ματς, μετά την εικόνα που είχαμε κόντρα στον Παναθηναϊκό».

Ο Γιάννης Αθηναίου τόνισε από την πλευρά του: «Είναι ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλη σημασία για εμάς, γιατί προερχόμαστε από μία πολύ κακή εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό. Θέλουμε να δείξουμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο και να πάρουμε τη νίκη. Σε αυτό θα χρειαστούμε την βοήθεια του κόσμου μας, που σε όλα τα εντός έδρας ματς είναι ο έκτος μας παίκτης και μας έχει στηρίξει πάρα πολύ. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να τον ικανοποιήσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.