Έρχεται ο Γκράντι για να φύγει για Τουρκία;

Τα προβλήματα που ταλανίζουν την ΑΕΚ δε λένε να λυθούν, καθώς δεν υπάρχει και τρόπος (σ.σ. χρήμα).

Τα προβλήματα που ταλανίζουν την ΑΕΚ δε λένε να λυθούν, καθώς δεν υπάρχει και τρόπος (σ.σ. χρήμα). Παρόλα αυτά, τελικά ο Άντονι Γκράντι έρχεται στην Ελλάδα και θα ενισχύσει την «Ένωση» στον αγώνα της Τετάρτης ενάντια στον Ηρακλή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ, ο Αμερικανός θα συμμετάσχει και στο ματς με τον Άρη, χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει αν θα παραμείνει και μετά. «Ύστερα από πρωτοβουλία της Original και την συμμετοχή λίγων καλών φίλων, καταφέραμε στις δύσκολες αυτές συνθήκες να φέρουμε τον Γκράντι στην Ελλάδα για να τον έχουμε μαζί μας στο Ιβανώφειο και στο πολύ δύσκολο και καθοριστικής σημασίας παιχνίδι με τον Άρη το Σάββατο. Είναι στο χέρι, αλλά κυρίως στην τσέπη και του υπόλοιπου κόσμου της ΑΕΚ να παραμείνει ο παίκτης αυτός, αλλά και να τεθούν οι βάσεις για να δούμε την ομάδα αντάξια του ονόματός της εντός και εκτός παρκέ. ΚΑΕ ΑΕΚ υπάρχουμε ακόμα», αναφέρει.

Κι ενώ οι «κιτρινόμαυροι» κάνουν ό,τι μπορούν για να διατηρήσουν τον παίκτη στο ρόστερ της ομάδας, ένα τουρκικό δημοσίευμα έρχεται να βάλει. φωτιά. Η ιστοσελίδα turkbasket.com αναφέρει πως υπάρχει ενδιαφέρον από την Ογιάκ Ρενό για τον 31χρονο άσο της ΑΕΚ. Μάλιστα, τονίζει πως έχουν γίνει ήδη κάποιες επαφές μαζί του, στην προσπάθεια των Τούρκων για την εξεύρεση του αντικαταστάτη του Σαμόντ Ουίλιαμς.

Άννα Δοκμετζίογλου


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.