Καταδικάζει τα επεισόδια και ο ΠΣΑΚ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΣΑΚ εκφράζοντας την αντίθεση των μελών του σε οποιαδήποτε μορφή βίας, με αφορμή τα επεισόδια στον ημιτελικό του Κυπέλλου, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ) εκφράζοντας την αντίθεση των μελών του σε οποιαδήποτε μορφή βίας, με αφορμή τα επεισόδια στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, στην Πυλαία.

Στην ανακοίνωση που έχει τίτλο «Εμείς μπορούμε μόνο να βοηθήσουμε» ο ΠΣΑΚ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Τα όσα θλιβερά διαδραματίστηκαν στο χθεσινό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό στέλνουν το μπάσκετ πολλά βήματα πίσω. Σε ένα νέο πισωγύρισμα και αντί να μιλάμε για ευχές τούτες τις Άγιες Ημέρες μετράμε πάλι τα κομμάτια μας. Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Καλαθοσφαιριστών καθολικά ήταν, είναι και θα είναι αντίθετος με οποιασδήποτε μορφή βίας, εντός ή εκτός γηπέδου. Τα πολλά λόγια όμως είναι φτώχεια. Πρέπει επιτέλους οι αρμόδιοι φορείς να διοικήσετε και να κυβερνήσετε αποτελεσματικά. Κάτι πρέπει να αλλάξετε. Εμείς μπορούμε μόνο να σας βοηθήσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.