«Η προσοχή μας στο πρωτάθλημα»

Να ξεχάσουν τους αγώνες με τη Μπαρτσελόνα και να στρέψουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα, ζήτησε από τους παίκτες του ο Πεδουλάκης.

Να ξεχάσουν τους αγώνες με τη Μπαρτσελόνα και να στρέψουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα, ζήτησε από τους παίκτες του ο Αργύρης Πεδουλάκης. Ο Έλληνας κόουτς τόνισε πως είχε την ευκαιρία να δουλέψει στο κομμάτι του. μυαλού με τους παίκτες του τις τελευταίες ημέρες, ενώ αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση με τον Κολοσσό τη Μεγάλη Τρίτη.

Αρχικά, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, εν όψει της αναμέτρησης με τους Ροδίτες: «Μετά και τα play offs της Ευρωλίγας, θα πρέπει να επανέλθουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτές τις μέρες μας δόθηκε η ευκαιρία να κάνουμε 2-3 δυνατές προπονήσεις μετά από πολύ καιρό. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ στο κομμάτι του. μυαλού, να αφιερώσουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε και ψυχολογικά και σωματικά για το τελευταίο αυτό κομμάτι της αγωνιστικής περιόδου και το στόχο που έχουμε πλέον μπροστά μας. Και ο αγώνας με τον Κολοσσό Ρόδου είναι το πρώτο βήμα».
 
Από την πλευρά του, ο Βασίλης Ξανθόπουλος υπογράμμισε: «Επιστρέφουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας αποχαιρετήσει την Ευρωλίγκα. Υπάρχει σίγουρα μια απογοήτευση, αλλά από την άλλη υπάρχει κι ένας ακόμη στόχος μπροστά μας, ο τελευταίος στόχος της χρονιάς και σε αυτόν θέλουμε να εστιάσουμε. Είμαστε καλά, είμαστε όλοι παρόντες και απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.