“Πράσινη” επίσκεψη ελπίδας…

Την ογκολογική μονάδα Παίδων του "Αγία Σοφία" επισκέφθηκε την Τρίτη η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Την ογκολογική μονάδα Παίδων του «Αγία Σοφία» επισκέφθηκε την Τρίτη η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, με παίκτες και τεχνικό επιτελείο να μοιράζουν δώρα και αγάπη σε 110 παιδιά. Η ομάδα έγινε δεκτή από τον διοικητή της ογκολογικής μονάδας, Μανώλη Παπασάββα, ο οποίος δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού για την επίσκεψή της στην ογκολογική μονάδα, για τα δώρα που μοίρασαν και κυρίως για τη χαρά στους μικρούς ασθενείς μας».

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης, υπογράμμισε: «Είναι χαρά μας που βρισκόμαστε εδώ. Ειδικά όταν βρίσκεσαι σε ένα μέρος που υπάρχουν πολύ μικρά παιδιά, που δίνουν μια μεγάλη μάχη… Ελπίζω να προσφέραμε ένα μικρό χαμόγελο σε αυτά τα παιδιά και τις οικογένειές τους. Οι μέρες είναι γιορτινές, εύχομαι σε όλους καλή χρονιά με υγεία και ελπίζω ο Γολγοθάς που περνάνε αυτά τα παιδιά να έχει το καλύτερο δυνατό τέλος». Για το νοσοκομείο ο Διαμαντίδης είπε: «Είναι καινούριο, οργανωμένο, και είναι σίγουρα πολύ θετικό που διαθέτουμε ένα τέτοιο νοσοκομείο για τα παιδιά».

Ο Κώστας Τσαρτσαρής τόνισε: «Η μάχη που δίνουν αυτά τα παιδιά είναι πολύ μεγαλύτερη από όλων των υπολοίπων. Θέλαμε να δείξουμε ότι, πέρα από αθλητές, είμαστε και άνθρωποι. Θέλαμε να έρθουμε εδώ για να δώσουμε ένα χαμόγελο, να δώσουμε πίστη και κουράγιο για το μέλλον και ίσως κάποιοι από εμάς να πάρουμε δύναμη από αυτά τα παιδιά, γιατί αυτά αποδεικνύουν τελικά στην πράξη ότι έχουν τη μεγαλύτερη δύναμη από όλους μας. Είναι το μεγαλύτερο μάθημα ζωής, είναι δύσκολη αυτή η κατάσταση που βιώνουν ατά τα παιδιά, όμως το σημαντικό είναι ότι υπάρχει αισιοδοξία από όλους να ξεπεράσουν αυτό το εμπόδιο που τους έχει παρουσιαστεί». Σε ό,τι αφορά το ίδιο το νοσοκομείο ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού δήλωσε: «Είναι ένα εκπληκτικό νοσοκομείο. Τηρεί τις αυστηρότερες προδιαγραφές, έχει κα παρέχει εξελιγμένη τεχνολογία και σίγουρα είναι ένα παράδειγμα για άλλα νοσοκομεία σε κάθε επίπεδο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.