Συμφώνησε με Κλεμέντε το Μαρούσι

Με τον 24χρονο Πορτορικανό γκαρντ, Ντένις Κλεμέντε, συμφώνησε το Μαρούσι.

Με τον 24χρονο Πορτορικανό γκαρντ, Ντένις Κλεμέντε, συμφώνησε το Μαρούσι. Ο Κλεμέντε αναμένεται αύριο στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και έλεγχο αντι-ντόπινγκ. Εν συνεχεία θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα των βορείων προαστίων της Αθήνας.

Ο τεχνικός του Αμαρουσίου, Βαγγέλης Αλεξανδρής, τον επέλεξε ως τον καταλληλότερο από όσους υπήρχαν στην αγορά για να καλύψει το κενό του Τόνι Ουϊντεν. Ο τελευταίος βρέθηκε «θετικός» σε απαγορευμένη ουσία και εκκρεμεί η απόφαση τιμωρίας του από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ. Ο Κλεμέντε αναμένεται να αγωνιστεί στο φιλικό με τον Πανελλήνιο την παραμονή Πρωτοχρονιάς στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Στο μεταξύ, το βράδυ της Τετάρτης, σε κεντρικό ξενοδοχείο του Αμαρουσίου, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, θα παραθέσει γιορταστικό δείπνο σε όλα τα στελέχη της ομάδας και τις οικογένειές τους. Τα συγχαρητήρια του ΠΣΑΚ για την συνέπεια, με την οποία η διοίκηση αντιμετωπίζει τους παίκτες, δέχθηκε το Μαρούσι με επιστολή που έφερε την υπογραφή του προέδρου του Συνδικαλιστικού Οργάνου των Καλαθοσφαιριστών, Γιώργου Παυλίδη.

«Ήταν μια ηθική επιβράβευση για την υπεράνθρωπη προσπαθεια που καταβάλλει η διοίκηση, ο Ερασιτέχνης και φυσικά ο Δήμος της πόλης, ωστε να ξεχαστεί το συντομότερο το εφιαλτικό καλοκαίρι που πέρασε η ομάδα» αναφέρει η ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας