Χατζηβρέττας: Μόνη σκέψη η πρόκριση

Να παλέψει ο Άρης για την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, θέλει ο Νίκος Χατζηβρέττας.

Να παλέψει ο Άρης για την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, θέλει ο Νίκος Χατζηβρέττας. Ο Έλληνας παίκτης των «κίτρινων» τόνισε πως οι απουσίες δε θα πρέπει να αποτελέσουν δικαιολογία, ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Αρχικά, ο Χατζηβρέττας δήλωσε για το ματς με τους «πράσινους»: «Παίζουμε τον πρώτο ημιτελικό αύριο με μια ομάδα πολύ δυνατή τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Είναι σημαντικό να ανταπεξέλθουμε. Έχουμε απουσίες λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν σε όλον τον κόσμο αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι ώστε να ακολουθήσουμε το γρήγορο τέμπο του Παναθηναϊκού. Είναι πρόβλημα για εμάς η απουσία κάποιων συμπαικτών μας. Δεν ξέρουμε αν παίξουν, δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα είναι μετά το ταξίδι. Όλοι όσοι αγωνιστούμε όμως θα κάνουμε ό,τι ζητήσει ο προπονητής και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Επίσης, συμπλήρωσε: «Πρέπει να αντέξουμε, να μπούμε συγκεντρωμένοι, δυνατοί και ταχείς ώστε ακολουθήσουμε τον ρυθμό του Παναθηναϊκού που είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου. Είναι κίνητρο για εμάς να νικήσουμε μια ομάδα με μεγάλο μπάτζετ. Πρέπει να κάνουμε καλή εμφάνιση στο ΟΑΚΑ για να διεκδικήσουμε στο δεύτερο παιχνίδι την πρόκριση».

Τέλος, ο Χατζηβρέττας τόνισε: «Εκείνη την περίοδο προερχόμασταν από πολλά παιχνίδια και ταξίδια γεγονός που δεν μας άφηνε χρόνο για ξεκούραση ή σωστή προπόνηση. Πολλές φορές δεν εξαρτώνται κάποια πράγματα από σένα. Οφείλουμε να παρουσιάσουμε καλή εικόνα αύριο. Το πρώτο παιχνίδι είναι πάντα πολύ σημαντικό σε αυτή την δύσκολη σειρά του Κυπέλλου και καμιά φορά μια τα λόγια δεν έχουν ουσία. Μετράνε τα έργα, οι πράξεις μέσα στο γήπεδο και αυτό θα το δούμε αύριο».

Στην Αθήνα θα ενσωματωθούν με την αποστολή οι Μπράουν, Τάκερ
Χωρίς τους Μπόμπι Μπράουν, Πι Τζέι Τάκερ, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στη Θεσσαλονίκη για την αυριανή αναμέτρηση για το Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό ο Άρης (17.00). Αμφότεροι οι Αμερικανοί, που καθηλώθηκαν στις ΗΠΑ, λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει τα τελευταία εικοσιτετράωρα τη χώρα, αναμένεται να ενσωματωθούν αύριο με την αποστολή των «κίτρινων», η οποία «πέταξε» αργά σήμερα το απόγευμα για την Αθήνα. Δεν είναι βέβαιο, ως εκ τούτου, πως θα χρησιμοποιηθούν στο παιχνίδι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.